Известни личности за евреите

“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” – пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

„Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове.“ – Диорид, І в. сл. Хр.

„Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас.“ – Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

Мохамед: „Всички до един са мошеници.“

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.” – Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” – Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По-скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” – Мартин Лутер.

Волтер: „Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.“

Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.: „Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе.“

Гьоте: „Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците.“

“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите са нация, способна на най-ужасни престъпления!” – император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

Виктор Юго: „Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение.“

Ото Фон Бисмарк: „Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.“

“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.” – Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест…” – Достоевски, писател

“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” – княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.

“Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.“ – Марк Твен

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите юдейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници“ “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

„Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.” – Любен Каравелов

„Тъй нагло Лорда с мирен вид
свой взгляд министерски исказа,
и като същий злобен жид
към нази пълен бе с омраза,
и тъй цинически, без стид очите на света замаза…

О, Англио, защо ли днес
бездушен жид те управлява?“.

Иван Вазов – „Дизраели

„В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите… Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!… Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!“

Алеко Константинов – „До Чикаго и назад

„Убий евреина и бъди патриот.“ – Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!” – Никола Николов, публицист

“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” – Борис Миронов, публицист – “За еврейския фашизъм”.

„Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори – на верски догми, трети – от „страха ради юдейски“, по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи.“ – Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света…” – проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“Вследствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията“ (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” – проф. Григорий Климов

В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.

  • Judassic Park

«Отвличаме между 100 000 до 300 000 деца годишно точно тук, в тази страна (САЩ), източваме кръвта им и я пием заедно с хляба ни на пасха, а след това хвърляме телата в кланиците, които притежаваме, и смиламе всички тела в наденица и хамбургери. McDonalds e един от любимите ни обекти (за разпространение). И хората, ядат го за закуска, ядат децата си за обяд. А ние евреите, трябва да правим това, което правим.», главният равин за Ню Йорк (ВИДЕО)

Последно от СВЯТ