Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето (ВИДЕО)

/

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и е създаден от извънземна цивилизация.

Изненада предизвиква близостта на извънземното устройство до звездата, което говори за използването при проектирането му на материали, които имат невероятна устойчивост на високи температури и радиация …. Според руския уфолог Сергей Чернов, тези снимки говорят само за едно – за предстояща заплаха за Земята. Специалистът в областта на извънземния разум счита, че последните все по-чести появи в близост до Слънцето на космически кораби и различни апарати на извънземните, свидетелстват за началото на изграждане около звездата на *Сферата на Дайсън. Тази техническа структура е необходима за максимално използване на слънчевата енергия и е достъпна само за фантастични високотехнологични извънземни цивилизации. Според Чернов, ако извънземните наистина са започнали да изграждат Сфера на Дайсън, извънземната окупация на Земята е неизбежна, тъй като на извънземните ще са им необходими ресурсите на планетата ни за изграждането на тази огромна структура.

*  Сфера на Дайсън (на английски: Dyson sphere) е хипотетична мегаструктура, описана за първи път през 1959 г. от американския физик и футуролог Фриймън Дайсън. Според предположенията на автора, напреднала извънземна цивилизация, втора степен по скалата на Кардашев, може да изгради около своята звезда масивна сфера и да живее на нея,  което позволява използването на почти цялата енергия, излъчена от звездата за целите на цивилизацията. 

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще