Извънземните управляват света (ВИДЕA)

/

Макар че много мащабни държавни програми по издирването на извънземни цивилизации завършиха без резултат, от страниците на жълтата преса могат да се прочетат десетки разкази на хора и видни чиновници, че някои правителства на земята сътрудничат на извънземните. Официални изявления обаче няма. Кой, ако не военните в промишлено развитите страни, знаят за реалното положение с НЛО? Но и те мълчат. Бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър на конференция във Вашингтон открито заяви: „Да! Извънземните съществуват!“ Неговата реч е достъпна в ютуб. Хелиър признава, че докато бил на работа в министерството на отбраната, неведнъж получавал официални съобщения за съществуването на НЛО, но не им придавал значение. След като се уволнил през 2005 г., прочел една уфологична книга и решил да говори пред света. Според Хелиър през 60-те години на миналия век нед Европа прелетяла цяла флотилия НЛО и за щастие командването на НАТО не се заело да воюва с тях. Висшият военен разказва за няколко вида извънземни, които са посещавали някога Земята. Според него нашата планета са посещавали 20 вида извънземни, които били от звездните системи Сетка, Плеяди, Орион, Андромеда и Алтаир. Но най-интересното е, че два от тях – високите бели хуманоиди, живеят на Земята и сътрудничат на американското правителство. Те предали на човечеството технологията на производството на чистата енергия, но световното правителство заради своите користни интереси я държи в тайна. Речта на Хелиър е сензационна, но я произнася 90-годишен човек…

Няколко американски президенти също се опитаха да съобщят на обществото за контактите си с извънземни, но след изявленията си се лишиха от постовете или от живота си. От тях пострада най-силно заради дългия си език Джон Кенеди. Когато научил за контакта на американската администрация с извънземните, решил да сподели тази информация с цялата нация и бил убит в навечерието на планираната си реч. Но официалната версия за смъртта му няма нищо общо с извънземните.

На 21 септември 1987 г. Роналд Рейгън заявил в ООН, че съществува вероятността извънземните да нахлуят на Земята и човечеството трябва сериозно да се готви за война с тях. Хора с такава власт не плашат просто така с извънземни от трибуната на ООН.

„План за действие е необходимо да се приеме на ниво ООН, призова преди няколко години Мартин Доминик (Martin Dominik), астрофизик от британския Университет „Сейнт Андрюс” (University of St Andrews, UK). И намекна: съществува вероятност от агресия от страна на извънземните. Разумът и общественият живот в другите светове могат да бъдат, както и на Земята, свързани с насилие”. Джордж Буш-младши също бил заподозрян в сътрудничество с извънземни. Обама пък редица издания наричат „марионетка на извънземните“.

Айзенхауер предал земляните

Според съобщения в преса, в началото на 90-те години американецът Милтън Купър разказва на човечеството за контакти на американското правителство с извънземни. Според него всичко започнало между 1947 и 1952 г., когато над САЩ били свалени над дузина НЛО и в ръцете на земляните попаднали 65 извънземни, живи, ранени или мъртви. През 1954 г. президентът Айзенхауер неочаквано изчезнал за няколко часа – официално отишъл на зъболекар. Но Купър твърди, че всъщност президентът се срещнал с извънземни в пустинята Мохав, във военната база Мюрок. Оттогава по думите на Купър, след инагурацията на всеки американски президент показват стаята с останките от извънземните. Айзенхауер подписал договор между САЩ и извънземните, след което в САЩ пристигнал извънземният посланик – КРЛЛ, или Крилл.

Слухове разказват, че подписването на договора е заснето. Според договора извънземните нямат правото да се месят в земните дела, а САЩ им предоставят военните бази за работа и не им пречат да работят – да изследват земляните, но с условието, че те ще бъдат връщани живи и невредими. Ако се вярва на Купър, бази на извънземни се появили в щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико, Аризона и Невада. С осигуряването на базите се заели ВМС на САЩ.

Но към 1955 г. станало ясно, че извънземните измамили Айзенхауер. По цялата територия на САЩ откривали трупове на животни и хора, а в пресата се появили съобщения за наблюдения на НЛО. На претенциите, които били предявени към извънземния посланик, високият хуманоид с бели коси заявил, че хората са нужни на извънземните за поддържането на генофонда, тъй като сами не могат да се размножават. Всичките опити да бъдат обстреляни НЛО се оказали неуспешни, а атакуващата техника на земляните веднага била унищожавана. Затова американските власти решили да изчакат с изгонването на извънземните, да общуват на предишното ниво, без да развалят неизгодния договор. Извънземните продължили да снабдяват американското правителство с нови технологии. Но е трудно да се каже колко достоверни са сведенията на Купър, често обвиняван във фалшифициране на фактите и пиянство. Официалните власти продължават да мълчат за извънземните. Но жълтата преса рисува следната картина. През последните 25 хиляди години Земята е посещавана от извънземни. Пред хората те се представяли като богове, които ту ги наказвали, ту им давали знания и технологии. Подобни доказателства има в културите на Южна Америка, Древния Египет, Шумер, Древна Гърция и др. През 50-те години, след като видели, че човечеството с бързи крачки върви по пътя на техническия прогрес, извънземните им предложили договор – технологии срещу експерименти със земляни, което означавало поробване на човечеството. Двете страни разбрали користните си планове. Засега извънземните нямат намерението да влизат в конфликт със земляните. Пропагандата, във вид на филми от 50-те години насам, разказва за коварните извънземни. Те твърдят, че извънземните съществуват и че трябва да бъдат победени.

Шефът на НАСА – Чарлс Болдън, на въпрос на 10-годишно момиче дали съществува живот на други планети, отговорил, че има висока вероятност да съществува. Но уверил момичето, че на Земята още не са прелитали извънземни.

След няколко месеца светът бил потресен от заявлението на прессекретаря на НАСА Триш Чамберсън, публикувано в изданието Waterford Whispers News; дамата заявила, че специалисти от НАСА установили контакт с четири раси с извънземен произход.

Брифингът с нея продължил два часа и учените от НАСА потвърдили, че отдавна знаят за извънземните и общуват с тях. Триш Чамберсън заявила:

„Сивите са посещавали нашата планета в продължени на хиляди години. Как мислите? Кой е строил древните пирамиди и всички останали суперсъоръжения в света?“. 

„Извънземните имат бази на обратната страна на Луната и в момента те добиват минерали на няколко планети в нашата Слънчева система. В последно време те започнаха да усвояват Юпитер и доказателствата за това са новите пояси около него. Те са достатъчно мили същества, малко говорят, но винаги се оплакват от нашето ядрено оръжие, твърдейки, че взривовете влияят върху паралелните вселени…“. – разказали от НАСА.

Накрая прессекретарят заявила, че представителите на извънземните цивилизации предали привет на земляните…

„Ние всички знаем, че извънземни посещават Земята. Това, което не знаем е откъде те идват и каква е тяхната цел?“
– Едгър Мичъл, астронавт от Аполо 14

 

„Питате ме за НЛО и аз ви заявявам публично, че те не са наше творение, а на някоя друга цивилизация. . .цивилизация много по развита от нашата.“
– Юджийн Сърнън, Командир на мисията Аполо 17 за LA TIMES, 1973 година

 

„Моята позиция относно извънземните е съобразена с официалната позиция и не мога да ги коментирам. Обаче лично мога да ви убедя, че ние не сме сами!“
– Чарлс Кармада, астронавт и инженер към НАСА

 

„По време на моята работа в Конгреса, като Вице-Президент и Президент, направих няколко допитвания за предоставяне на информация свързана с НЛО. Официалните власти при всяко мое допитване отказваха да ми предоставят каквато и да е информация.“
– Джерълд Форд, бивш американски президент, 17 март 1998 г.

 

“Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита от нашата“.
Човекът създал програмата “Аполо“- Пол Браун, малко преди да бъде убит(разболян от Рак) – през 1972 г., след приключването на програмата, Браун е отстранен от НАСА.

 

„Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас.“
– Пол Хелиър (Бивш министър на отбраната на Канада)

 

Въпрос на Сара Макклендън (официален репортер към Белия Дом) към Бил Клинтън:
„Защо нищо не се прави за разкриването на НЛО?“
Бил Клинтън:
„Сара, има правителство вътре в самото правителство и аз не мога да го контролирам.“

 

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани