Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (ВИДЕО)

/

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с  високи тавани и високи врати, специално пригодени за хора много по-високи, отколкото сме ние.

По-късни гигантите, които са имали много неизвестни за нас  таланти и технологии, изчезват, и се появяваме ние – ниски, обикновени хора с невисок интелект. Как са могли гигантите да се преродят в ниски хора? Предполага се, че по този модел: Нанороботи или наноботи – роботи, сравними по размер с молекула (по-малко от 7 00 нм), притежаващи такива функции като движение, обработка и предаване на информация, изпълнение на програми. Други определения описват наноробота като машина, способна точно да взаимодейства с нанообекти или е в състояние да манипулира обекти в наномащаби. Поради това, дори голям апарат като атомния (електронен) микроскоп може да се счита за Наноробот, тъй като действа на нанониво. Освен това, дори конвенционалните роботи, които могат да се движат с наномащабна точност могат да се считат за нанороботи. Видеото показва как наноробот ремонтира ДНК

Резюме на видеото: Един дефектен ген може да доведе до сериозно генетично заболяване. На дългата нишка на ДНК с различен цвят е маркиран участък с увреден геном. Нанотехнологиите могат да решат  този проблем. В бъдеще подмяната на болни гени със здрави ще може да лекува по-голямата част от генетичните  заболявания. Как работи това? Какво представлява наноробот със сложна структура:

  • модул за откриване и поправка на ДНК,

  • система за фиксиране на ДНК

  • участък за прилепване на протеини към ДНК.

Наномеханичният робот, подобен на този, която виждате, може да захване, да анализира и да ремонтира отделни молекули ДНК. Нанороботьт сканира нуклеотидите, търси повредени фрагменти. Отстранява болния фрагмент – ДНК е ремонтирана.

ДНК с две спирали

ДНК с 12 спирали

Има данни, че по-рано хората са имали ДНК с 12 спирали, затова тези хора са били съвършени – морално и физически, имали са свръхестествени способности. След това злите сили изключват 10 спирали, оставяйки само две от тях, за да можем да оцеляваме и да се размножаваме. Представете си наноробот, подобен на този, показан във видеото, който се въвежда в човешкото тяло,  открива 12-спирални ДНК и започва да ги анализира. След това внимателно, като на дъска за рязане, изрязва нежеланите фрагменти, оставяйки само тези, които са необходими за живот и размножаване. Изрязаните фрагменти, най-вероятно, не са изчезнали, те все още са в клетката, но са разпръснати на случаен принцип. Това може да се сравни с библиотека, в която е устроен погром и са разпръснати по пода всички книги. Възможно ли е да се възстанови истинска та ни 12-спирална ДНК? Очевидно може. Имаме технологии. Същите наноботи, които в големи количества се пускат в промишлеността.

Наноробот, изготвен с 3D печат:

Целта на тези роботи: да добавят липсващите фрагменти в двуспиралната ДНК на съвременния човек, за да си възстанови своята 12-спирална структура. Как тези нанороботи попадат в организмите на хората? Тук вече става интересно. С химтрасетата, въздуха, водата, храната!

За утеха можем да добавим, че според съобщения в алтернативните новини в САЩ, нанороботи вече са въведени във всеки един от насЗащо мислите, че така широко се разгръща безжичният интернет? След като човек влезе в неговата зона, нанороботите започват да предават необходимата информация в базата данни. Ето защо разузнавателните служби винаги знаят къде се намира всеки от нас във всеки момент, дори и без да носи със себе си някакви джаджи. Затова толкова бързо се разкриват престъпления, които преди са „висели“ години и десетилетия. Нанороботите могат да се активират от сателит по всяко време.  Изглежда, че имайки такива чудодейни нанороботи, човечеството вече може да забрави за много болести, но това не е така, напротив, броят на раковите заболявания и генетични такива, се е увеличил драстично. Значи нанороботите в момента не се използват за лечение.

Да се ​​надяваме, че те в организмите ни ще изпълняват съзидателна възстановителна дейност, която ще се усети едва след активирането на реконструираните 12-спирални ДНК. Да се надяваме, но няма как да се надяваме,  като виждаме какво се случва в цял свят… 

НЕПОЗНАТО

Могат ли извънземните да хакнат земната цивилизация ?

Един нанометър е равен на една милиардна част от метъра:

Нано оръжията и гибелта на човечеството. Нанооръжия могат да унищожат човечеството след 10 години

Последно от ВИДЕО

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности