Илюминатите дърпат конците на 15 тайни организации

Много години политици, звезди и олигарси са определяни като членове на мистичното тайно общество на Илюминатите. Привържениците на тази теория смятат, че Илюминатите контролират всичко, което се случва в света, тайно от нас. Ето на кои организации се предполага, че Илюминатите дърпат конците.

15. Ватикана. Ватиканът и католическата църква стоят начело на всяка успешна теория на заговора, свързана с властта Илюминатите.

14. Сатанистите. И без сатанистите е невъзможна всяка теория на заговора. Някои хора смятат, че сатанистите принадлежат към Илюминатите и дори Сатаната ги контролира.

13. Движението „Нова ера“ – „Ню Ейдж“. С тази теория нещата са по-сложни. Основната идея е в това, че трябва да се създаде единна световна религия, за да могат хората по-лесно да бъдат контролирани.

12. „Четвъртият райх“. Тази теория предполага, че привържениците на Хитлер не са изчезнали, а действат иззад кулисите, управлявани от Илюминатите.

11. Уол Стрийт. Според тази теория на заговора онова, което се случва на Уол Стрийт, се контролира от Илюминатите. Всеки икономически бум и кризите внимателно се планират, за да разберем ние, глупавите овце, кой твори нашето финансово бъдеще.

10. Големите нефтени компании. Целта на Илюминатите е в това да контролират нефтените кризи, периодично да повишават и понижават цените, за да създават паника сред населението.

9. Фармацевтичният отрасъл. Когато хората са зависими от аптеката, по-лесно се контролират. Лекарите измислят психически разстройства и фалшиви болести, нарочно изписват на пациентите си много лекарства. Така гласи тази теория. Лекарствата правят хората слаби и болни, а това означава, че те няма да могат да се противопоставят на онова, което се случва в света.

8. Рептилоидите.

7. Световният еврейски заговор. Много голяма група в света обвиняват евреите за злото, което се твори в света.

6. Комунистите. Според тази теория „световното марксистко-комунистическо движение е създадено от Илюминатите“. Делата на Ленин, Троцки и Сталин са ръководени от „Орденът на Илюминатите“, по-точно от плана на създателя му Адам Вайсхаупт, и от „Световното масонство“ на Алберт Пайк.

5. Орденът на Източните тамплиери. Не са случайни слуховете за връзките на тамплиерите с Илюминатите. Този орден съществува цяла вечност и много окултни символи произлизат от него.

4. Бохемската гора. В тази гора с площ 2700 акра веднъж годишно се събират най-влиятелните хора на Земята. Те обличат костюми, общуват помежду си с таен шифър и извършват секретни ритуали. Неслучайно ги свързват с Илюминатите.

3. Орденът на белите рицари на Христа – тамплиери. Тази организация е филантропско направление в масонството, но имат малко общо с рицарите от времената на кръстоносните походи. Името „тамплиери“ им придава странност. Този днешен орден неведнъж беше замесен в подозрителна дейност и подозрителни личности.

2. Череп и кости. Членове на организацията са студенти от Йейлския университет; тя е създадена през 1832 г. и се асоциира с Илюминатите и други тъмни организации. Членовете на „Череп и кости“ са обвинявани в сътрудничество с ЦРУ.

1. Масоните. Няма теория на заговора без тях. Има слухове, че масоните тайно ръководят държавата, политиката, индустрията, развлеченията и финансите.

Издaтeлcтвo PACПEP

ПО ТЕМАТА

Йерархията на Илюминати

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

 

Последно от ЛЮБОПИТНО