ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на Земята (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Илюминатите са клика, която управлява света; тя се състои от генетични хибриди, които са резултат от съвкуплението на рептилии от извънземна раса с хора, което се случило преди хилядолетия.

Центърът за управление, който дори не е в това измерение, а се намира на низшето ниво на четвъртото измерение, в нисшия астрал, както го определят много хора, а според фолклора и митовете е дом на “демоните”.

Тези астрални рептилии работят чрез хибриди, които са представители на определени династии (bloodines), защото те имат вибрационна съвместимост един с друг. Ето затова Европейските кралски и аристократични семейства толкова маниакално се сродяват, както и Източните семейства в САЩ, които “раждат” лидерите на Америка.

Всички президентски избори от Джордж Вашингтон през 1789 г. били спечелени от най-“чистокръвните” кандидати , чиито еталон е Европейската кралска кръв. От 42-ма президенти, които предшестват Бил Клинтън, 33-ма са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлемон, монарх, който управлява в съвременна Франция. Същото се отнася до всички ключови постове във властта навсякъде – едно и също племе!

Освен сродяването със “своите” за запазване на генетичната наследственост илюминатите са подвластни на символиката и ритуалите.

Интересен факт: обикновената наука получи доказателства за рептилската част на човешкия мозък (нарича се R-комплекс), която е източник на следните черти на поведение: подвластност на ритуала, хладнокръвно поведение, “териториалност” – “това е мое”, и подвластност на йерархичните структури. Тези качества идеално описват манталитета на илюминатите. Ако вие имате голямо количество от R-комплекса, или той е доста активиран, тези черти ще бъдат по-ярко изразени у вас.

Ритуалът при илюминатите няма само ритуална цел. Ритуалите заразяват полетата на енергийната решетка на планетата и по този начин влияят върху човешкото съзнание. Ритуалите на тези династии не са се променили за хилядолетия. Те имат детайлен ежегоден календар на събитията, на базата на които се извършват човешките жертвоприношения в съответствие с ключовите лунни, слънчеви и планетарни цикли. Всичко това се прави, за да използват илюминатите тази енергия за осъществяването на лудия им план за пълен контрол над планетата земя в близко бъдеще.

  • Дейвид Айк

• ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (ВИДЕО)

•  Разсекретен документ на ЦРУ доказва: Астралът не е мит

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Илюминатите дърпат конците на 15 тайни организации

 

Йерархията на Илюминати

 

Невидимата империя на Новия световен ред (ФИЛМ – БГ-субтитри)

 

ФИЛМ: Краят на играта: План за световно поробване (БГ-СУБ)

 

Предпланували са всичко! (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

 

IT – милионерите имат договор с извънземните

 

Кралският астроном сър Мартин Рийс: „Извънземните са електронни същества“

 

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света

 

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%94%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%b9%d0%b4%d0%b5%d0%bc-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%92%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%8a%d1%82-%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0/

 

В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

 

Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (ВИДЕО)

 

Планът на Сивите (+ВИДЕО)

 

Извънземните управляват света (ВИДЕA)

 

Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (ВИДЕО)

 

Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (ВИДЕО)

 

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

 

Невидимата война: Рептили срещу човеци (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани