История на извънземната агенда и на идващата глобална революция: Майкъл Сала (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Този кратък филм представя историята на извънземната намеса на Земята и как конкуриращите се фракции са воювали за съдбата на човечеството. Научете как Земята се превърна в планета-затвор под контрола на негативна група извънземни и техните човешки пълномощници (известни още като Кабал/Дълбока държава), които в миналото са създавали бедност, болести и войни. Открийте какво предстои, докато позитивните извънземни работят със Земния Алианс от международни лидери на големите нации, за да освободят нашата планета и да ни въведат в нова епоха на просперитет, свобода, и да станем част от Галактическата Федерация.

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Бивш служител на ЦРУ: Земята е планета вселенски затвор! (ВИДЕО)

Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (ВИДЕО)

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%bb%d0%be%d0%bd-%d0%9c%d1%8a%d1%81%d0%ba-%d0%a5%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d1%8f%d1%82-%d1%81-%d0%bc/

Израелски генерал: Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа споразумение с извънземни за експерименти с хора

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани