Италианското правителство призова за арест на Бил Гейтс (ВИДЕО)

/

В италианския парламент официално поискаха ареста на Бил Гейтс за престъпления против човечеството 

ИТАЛИАНСКА ДЕПУТАТКА ПОИСКА ОФИЦИАЛНО АРЕСТА НА ЧИПИЗАТОР №1 НА ПЛАНЕТАТА, ПСИХОПАТА БИЛ ГЕЙТС, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО

/с незначителни съкращения/, „Зиро Хедж”, 17.05.2020, Тайлър Дърдън

„Докато FDA /Foods & drugs Administration /Управление по храните и лекарствата – едната от двете – заедно с ATF /Bureau for alcohol, tobacco & firearms” – Бюрото за контрол над алкохола, тютюна и огнестрелните оръжия/, по-малки „сестрински” на ФБР американски правоохранителни организации/ в момента закрива финансираната от Бил Гейтс програма за създаване на ваксина „срещу” covid-19, депутатка в Камарата на представителите на италианския парламент, официално поиска ареста на Гейтс в реч в италианския парламент.

Сара Куниал – член на италианския парламент, избрана от Рим, в речта си определи Бил Гейтс като „ваксинен престъпник” /“vaccine criminal”/ и в прав текст призова италианския президент да го предаде на Международния Наказателен съд в Хага за извършени от него престъпления против човечеството.

В речта си, тя накратко разгледа в хронологичен ред и досегашните „ваксинни мероприятия” на лицето Гейтс в Индия и Африка, наред с плановете му за чипиране на човешкия вид посредством т.нар. му програма за цифрова идентификация ID2020.

Както вече бе съобщено по-рано, през 2015 г. именно италианците първи съобщиха за провеждани от китайците тайни биологични експерименти с корона-вируси. Въпросното видео, което беше излъчено през ноември 2015 г., показва как китайските учени провеждат биологични експерименти върху свързан със SARS вирус, за който се смята, че също е корона-вирус, получен от прилепи и мишки, в търсене отговор на въпроса, дали е приемлив риска, възникващ от модифицирането на въпросния вирус така, че да бъде съвместим с човешкия организъм.

В изключителна 7-минутна реч, държана от нея миналата седмица в парламента и посрещната от другите депутати с бурни аплодисменти и ставане на крака, Куниал заяви, че Италия „…е била подложена за жертва на „Светата Инквизиция на фалшивата наука”.

Тя категорично разкритикува като „абсолютно ненужна” дългата карантина, наложена на италианските граждани от нейните колеги по парламент в услуга на план-графика на глобалистите. По-нататък, тя призова и колегите си – политически лидери, да се откажат от плановете на корумпираните елити , които тя пак в прав текст дефинира като „Дълбоката държава”/и на които вече е даден ход за реализацията им вкл. в България от Бойчето, чрез последните изменения в закона за здравето/ им да принудят гражданите да се подложат доброволно на принудително ваксиниране срещу covid-19.

/следва речта на Сара Куниал, член на италианския парламент, избрана от Рим/.

Куниал по-нататък заяви, че абсолютната т.е. държавната власт, не е спусната на държавата свише, а е функция от осъзнат избор на гражданите, които са се отказали от част от своята свобода в името на общата им сигурност, за да я делегират на трета страна – Държавата, която да им обезпечи въпросната тяхна сигурност /Томас Хобс/.

„…Вие обаче продължавате да анестезирате умовете на хората, като за целта използвате корумпираните мейнстрийм-медии + „Amuchina” /марка италиански дезинфектант, широко рекламиран от тамошните медии/ с думи като „режим”, „разрешаване”, „позволение” до степен, че вие вече регулирате нашите емоционални връзки и чувства и удостоверявате въздействията върху ни.

Така че по този начин, Фаза 2 не е нищо друго освен преминаване вече към преследване на гражданите /продължение на вече преминатата Фаза 1 – просто променихте името, както направихте с Европейския механизъм за стабилност (ЕСМ). Вече всички разбрахме, че СЪС СИГУРНОСТ ХОРАТА НЕ УМИРАТ САМО ОТ ВИРУСА. Сега обаче, хората вече ще бъдат оставени да умират и да страдат, благодарение на вас и на вашите закони, в мизерия и бедност. И както това се прави „в най-добрите” режими, вината за тези смърт и страдания ще бъде хвърлена върху самите граждани. ВИЕ НИ ОТНЕМАТЕ СВОБОДАТА И НИ КАЗВАТЕ НАЙ-НАГЛО, ЧЕ НИЕ СМЕ ГО ПОИСКАЛИ ТОВА ОТ ВАС /”Разделяй и владей”/!

Главните жертви обаче ще бъдат нашите деца, които са вече едни „изнасилени души”, благодарение на „помощта” на „гаранта за техните права” CISMAI (Италианският координационен орган на службите за защита на децата от насилие срещу тях). По този начин правото им да се учат в училище е вече заменено със само една гривна, чиято цел е да ги свикне с пробационните ограничителни мерки, налагани на осъдените престъпници, да ги свикне и с робството – принудителното им лечение и въдворяването им във виртуален концлагер. И всичко това – срещу едно детско колело и един таблет. Всичко това – само, за да бъдат задоволени алчните интереси на финансовия капитализъм, чиято движеща сила е винаги била конфликтът на интереси – конфликт, идеално онагледен от Световната здравна организация /СЗО/, чийто главен спонсор е известният „филантроп и спасител на света” Бил Гейтс.

Сега вече, той ни е известен на всички. Бил Гейтс, който още през 2018 г. „прогнозира” „пандемия”, симулирана вече нагледно през октомври 2019 г. посредством „Събитие 201”. От десетилетия Гейтс се занимава с разработване и осъществяване на планове за намаляване /депопулация/на населението планетата и с планове за налагане на диктаторски контрол върху глобалните политики, чиято цел е да му даде върховен контрол върху селското стопанство, високите технологии и енергетиката.

Гейтс заяви – цитирам точно думите му: „АКО СЕ СПРАВИМ ДОБРЕ С ВАКСИНИТЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И РАЖДАНИЯТА, НИЕ МОЖЕМ ДА НАМАЛИМ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ С 10-15%. САМО ГЕНОЦИД МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА”.

С ваксините си, Гейтс успя да стерилизира милиони жени в Африка. Гейтс предизвика епидемия от полиомиелит, която парализира 500 000 деца в Индия и до днес с ваксината му срещу рак на шийката на матката, Гейтс убива повече момичета, отколкото самата болест. Той прави същите неща и чрез ГМО-продукцията на „Монсанто”, след това щедро „дарявана” „за нуждите на местното население”. И всичко това, докато той вече мисли за внедряване на квантовата татуировка за разпознаване на ваксини и на нановаксините като инструмент за препрограмиране на имунната ни система. И в допълнение най-накрая, Гейтс работи заедно и с няколко мултинационални компании, притежаващи 5G-съоръжения в САЩ.

В тази тенджера е забъркана цялата Deep State /”Подземната държава”/, подправена с италиански сос: Sanofi, заедно с GlaxoSmithKline, които са приятелчета на Ranieri, Guerra, Ricciardi, и на известния вирусолог, на когото плащаме по 2000 евро за презентациите му по РАИ на всеки 10 мин. (италианската държавна ТВ, вероятно говори за Буриони). Sanofi и GlaxoSmithKline имат договори с медицински фирми с предмет индоктриниране на бъдещи лекари, като те се подиграват с тяхното право на независима преценка и хипократовата им клетва”.

По-нататък тя изброява различни италиански корпорации и организации, свързани с фонда на Бил Гейтс и жена му Мелинда и т.н.

„…Италианската вноска в Международния Алианс срещу корона-вируса /International Alliance Against Coronavirus/ ще бъде 140 млн.евро, от които 120 млн. евро ще бъдат дадени на Алианса GAVI /поредна международна неправителствена организация, която пак се занимава с вируси, финансирана от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс/. И те ще бъдат само част от 7,4 – те млрд. $ фонд, който ЕС планира да му даде за „намиране” на ваксина срещу корона-вируса – ваксина, която вече казах за какво ще бъде използвана.

Действителната цел на всичко това е установяването на тотален контрол над хората. Абсолютно господство над човешките същества, превърнати в роби и морски свинчета, чиито независимост и свободна воля са напълно унищожени. Всичко това – благодарение на една измама, маскирана като политически компромис. И същевременно смазвате Духа на Нюрнберг с принудително лечение, глоби и депортирания на граждани, със системи за лицево разпознаване, заплахи и принуда, одобрени от догматичната наукообразност и защитавани от нашия „Топ-премиер” на Републиката, който е истинска зараза за тази страна.

НО НИЕ, РАМО ДО РАМО С НАРОДА, ЩЕ ЗАПАЛИМ ПОЖАРИТЕ НА СЪПРОТИВАТА ПО НАЧИН, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ЗАРОБИТЕ ВСИЧКИ НАС!

Аз Ви моля, Г-н Председател /на Камарата на представителите/, да предадете един съвет на премиера Конте: Господин Премиер Конте, следващият път, когато получите лично телефонно обаждане от филантропа Бил Гейтс, го препратете директно към Международния наказателен съд за престъпления против човечеството в Хага. И ако не го направите, то тогава, кажете ни, как ще трябва тогава да Ви определим Вас – „приятелският адвокат”, който приема заповеди от един престъпник?!

Благодаря ви”.

ВИДЕО

 

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани