Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ПЪРВА ЧАСТ)

Кориците на списания „Икономист“ винаги са ни предавали кодирана информация. Те са начин, по който управляващият ЕЛит комуникира със своите служители. Всяка дума, картинка, знак, символ са отделни събития.

Корицата на „Икономист“ 2021 е продължение на корицата на „Икономист“ 2020г.
За година 2021 ЕЛита декларира/залага събитията, които е планувал да се случат, в таблица – разписание под формата на покер автомат/“Игра на късмета“ и плануваните събития са отбелязани с картинки.
Този символ – покер автомат, потвърждава, че ние сме вкарани във виртуална реалност чрез ИИ.
Според мен ни казват, че плановете им тази година са несигурни. Това е добре, ако те имат съмнения в своите успехи, нашата задача, както винаги е да разкодираме и разобличим техните планове, да дадем гласност за тях, да издигнем своят глас в знак на несъгласие с плановете им, защото ако не направим това, означава, че сме информирани от тях и нашето мълчание означава съгласие!
В този момент, в който пиша, човечеството има преднина пред ЕЛита във войните на всички нива, които той ни обяви! Запомнете го и продължавайте все така силни и смели!
ЕЛитът може само да планува, но няма способността да осъществява. За да осъществи плановете си, ЕЛита има нужда от нас.
През 2021г. ТЕ ще играят с нас на залагане на събития в последователност. Ще нарека всички събития в картинки „залози.“
Числото 21 е свързано с шанс, късмет, рискове, залагания, което е знак, че 2021 ще бъде особено непредсказуема, предвид щетите, които плануваната „пандемия“ създаде в икономиката и живота на хората.

ЕДИН държи ръчката на „Играта на късмета“, на която е планетата Земя = Едно Съзнание управлява всички политици, всички процеси и е поставило планувани събития през 2021 като залози.

 

1-ят залог на ЕЛита е да постави под контрол цялата Планета с програмата „Пандемията на века Корона вирус“ и препрограмираме чрез програми за умствен контрол „Нови вируси“, „втора вълна, трета вълна, нов щам“ … повтаряне на модела – глад, хаос, страх, неравенство;
Бедността и икономическата нестабилност са избори на управляващите, не на хората!

– Нулиране и рестарт – в двата ъгъла на монитора, като начало и край, има залог „Корона вирус“. Планували са цялата година да ни програмират с лъжи за 👑!

 

2-ри залог са ваксините – въпреки, че ЕЛита полага усилия за тяхното бързо произвеждане в лабораториите си, разпространението им и моменталното им прилагане, ще има надпревара и конфликти между правителствата и лабораториите за получаването на ваксините, тъй като правителствата получават солидни суми, за да наложат ваксинирането, затова те бързат да се снабдят с тях. Те ще бъдат разочаровани от забавянето и отлагането на доставките им и от това, че ваксината няма да бъде широко достъпна.
Заложена е несигурността за успешното ваксиниране, защото от политиците зависи колко хора ще им повярват на лъжите и колко разумни хора ще им откажат и отхвърлят ваксините!

Ще има „хора“, които ще се бият, за да получат ваксина.

 

3-ти залог е унищожението на творческия човек и произвеждането на дигитален роб; Припомням – ще обърнат човека срещу човек, брата срещу брат, детето срещу родител, ще посегнат на децата ни, ще използват децата ни като оръжие срещу нас;
– Оставането на милиони хора без работа и принуждаването им да живеят в крайна бедност;
– Културният обмен също ще пострада – учениците и студентите, които учат в други държави.
През 2020 г. внедряването на пЛандемията промени живота на много хора и ускори приемането на технологиите в живота им – от видеоконференции и онлайн пазаруване до дистанционна работа, дистанционно обучение и дистанционно общуване.
През 2021 г. степента, до която тези промени ще се придържат, ще стане ясно.
ЕЛитът са разтревожени за успехите си с пЛандемията – изкуствено създадения колапс на икономиката, защото никога до сега не са имали такава опозиция от хората за не приемането на умствения контрол за вируси и ваксини.
! Предупреждение! Хора – човеци пазете се от зомбитата с маски! Тази картинка – залог на „човек с маска“ е точно тук, за да ни покаже и, че маскираните зомбита работят за тъмните сили, и те разчитат на тях! Всички зомбирани са програмирани с ИИ, защото са позволили това! Зомбирането е вирусна зараза=всички зомбита са вирусоносители!

Много от нас са се сблъсквали със злобни дебили, които носят маски и правят скандали, затова, че ние ходим без маска. Такива, без никакво извинение от моя страна, лъжци, лицемери и предатели на човечеството, съзнателно са дали съгласие за сътрудничество на Арконите и тъмните паразитни същности. (Всички, които са наясно с 4-то измерение знаят как се случват събитията, как сме тествани, кой ни задава въпроси и кой ни надзирава 24/7/365!) Не ги съжалявайте по никакъв повод, те не ни съжаляват и не желаят да ни разберат, истината е техен враг! Не мислете, че те не осъзнават какво правят! Те знаят много добре какво правят и знаят, че те нарушават нашата свободна воля и право на избор, съзнателно и нарочно упражняват психически и физически тормоз върху отказващите да носят маски, затова тях никой не ги притеснява!

 

4-ти залог – въпросите, които възникват са дали политиците ще подпомогнат Плана за пандемията – унищожението на човечеството и икономическото и социално нулиране;
– Къде трябва да работят служителите – онлайн от кухненската маса или на работните си места?
*залогът на човека с маска е под залога на „ваксината“.
– Ще се върне ли „Байдън“ към атомната сделка с Иран?

*залогът „атомна бомба“ е над залога „Байдън“.

 

5-ти залог – Под погледа ще са събития, които Тръмп разобличи, като ненужни, неадекватни и смешни, зад които стои Ротшилд и ККП – Парижкият климатичен договор/споразумение и ядрената сделка с Иран, наречена Съвместен всеобхватен план за действие. Държавите, които участват в този План, освен Иран и Америка, са: Великобритания, Китай, Франция, Германия и Русия. През 2018 г Доналд Тръмп отказа този План, наложи санкции на Иран, отрязвайки го от световната икономика. Ротшилд/ ККП искат връщането на този план и се надяват чрез „Байдън“ да се подпише ядреният пакт с Иран.

 

6-ти залог – ЕЛитът представиха нереален „Джо Байдън“ за жив и новоназначен Президент, да бъде в състояние да поправи разпадащия се световен ред, основан на драконови закони. Имат за цел да поправят „Новото световно безредие“ на Тръмп, който ги разобличи и показа колко корумпирана и дълбока е Дълбоката държава…
Чрез поставеният „Байдън“ ЕЛита желае да остави Америка в Световната здравна организация и да я присъедини към COVAX, глобалната коалиция за разпространение на ваксина Covid-19.
*виждаме залога на ваксината до залога „Байдън“.

„Байдън“ ще се насочи бързо към Европа, за да потвърди отново ангажираността на Америка с НАТО и трансатлантическия съюз – макар че първата му спирка ще бъде Берлин или Париж, вместо БРЕКСИТ-а на Англия.

 

7 – ми залог – Разделянето на Америка на две – едната част ще бъде управлявана от ККП – Ротшилд/Шабат/Империя Великобритания/драко-рептилите, а другата част ще бъде Американска. Напрежението между САЩ и Китай продължава. Не очаквайте Тръмп да прекрати икономическата и търговската война с Китай, която той спечели, но „Байдън“ е поставен затова(*залогът „Байдън“ е над залога „скъсано американско знаме“) и за да поправи отношенията със съюзниците китайци. Много страни, от Африка до Югоизточна Азия, правят всичко възможно, за да избегнат избора на страна, защото напрежението се повишава.

(*припомням – Америка ще има ново знаме!).

 

8-ми залог – друг залог в конфликта между САЩ и Китай са големите компании, пионки в геополитически битки, ТикТок, Хуавей, Харли Дейвидсън, американските и китайските технологични гиганти.
Бизнесът се превръща в геополитическо бойно поле. Всички компании са заловени в търговски, данъчни и технологични сделки.
(*залогът „Логото на ТикТок“ е под залога „американско знаме“).
Нямам представа дали Тръмп е критикувал дигиталната платформа – китайското видео приложение „ТикТок“, популярно сред американските тийнейджъри, но след като е на покер автомата и до знамето на Китай, смятам, че е била засегната и разобличена идеята на платформата за въздействието върху децата, че е създадена с помощта на ИИ и „Байдън“ е насреща, за да ни каже, че той подкрепя платформата, която се е превърната в суперсила, като другите платформи с ИИ и технологичният гигант Хуавей.
Целта на ЕЛита е да постигнат по-малко свободен свят и повече контролиран и затяган;
– През 2021г. ще има подем на технологиите – ускоряване на цифровата революция;
Въпросът, който е след логото на ТикТок е „Ще успеят ли фирмите да преминат от иновация към трансформация на бизнеса си?“
Дигитализацията се превърна в суперсила. През 2020 г. технологичните гиганти, фармацевтични и други големи компании, реализираха огромни печалби. Много компании трансформираха дейността си онлайн, извършвайки електронна търговия, онлайн забавления, телемедицина, електронно обучение, доставка на всякакви вещи и храна… но голяма част от тях са неустойчиви.
Разликата между силни и слаби фирми ще се увеличи. Целта е пълното ликвидиране на малкия бизнес, затваряне на търговията на дребно, хотелиерството и ресторантьорството, ограничаване на пътуванията зад граница – да се спрат работещите в чужди държави, които носят доходи и поддържат по този начин семействата си. Туризмът ще се свие и ще промени формата си с повече акцент на вътрешните пътувания.

По-ясно ще се изрази неравенство и разделението между хората.

 

(следва продължение)
  • Източник: Milena van Lier

ВТОРА ЧАСТ

ТРЕТА ЧАСТ

Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ТРЕТА ЧАСТ)

ПО ТЕМАТА

Дали предишните предсказания на Ротшилд се сбъднаха, преценете сами:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от