Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ТРЕТА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ

ВТОРА ЧАСТ

ТРЕТА ЧАСТ

Трета част  на разкодиране на плановете, заложени на корицата на списание „Икономист“ 2021 г. и продължение на темата за инагурацията на Тръмп и двете времеви линии, за които често пиша!

Колкото е дълбоко блатото на Дълбоката държава, толкова е дълбока информацията, която е кодирана в кориците на „Икономист“. Всичко, което виждам, е повторение на историята!

Не очаквайте да има инагурация на Тръмп на 4-ти Март 2021 г. От месец Януари се провежда масивна военна операция за напълното изчистване на сегашния световен ЕЛит и премахването на луциферианската, сатанинска система за доминация, манипулация и контрол. Докато ТЕ не бъдат изчистени, Тръмп няма да бъде обявен за законно избран Президент на Република Америка и ще бъде оставен настрана да изчака, докато „блатото на Демократите бъде напълно пресушено“ – докато всички престъпления и участници в тях не бъдат разкрити. Не може система, която съществува на Земята от хилядолетия да бъде изчистена за дни или няколко месеца, трябва време, не поставяйте дати, не вярвайте на дезинформацията разпространявана от медиите на ЕЛита, не вярвайте на това, което показват за истина. Ще бъдем многократно тествани, бъдете силни да устоите на пропагандата, лъжите, контролираната информация, заплахите, страха. ТЕ създават постоянно събития за отвличане на вниманието ни и изключително много лъжи. Подготвиха ни капан и този капан е показан на покер автомата!

… И отново ще повторя, Тръмп спечели изборите! Едната времева линия е – Той ще заеме поста на Президент, когато се изчисти старата система, и конституцията, законите и правилата на Америка бъдат променени.

Втората времева линия – Тръмп ще се откаже от президентския пост, защото военните на страна на тъмния ЕЛит и Дълбоката държава на Америка ще продължат с атаките, измамите… срещу него, той не желае да участва в този цирк!

Засега Тръмп и неговите хора ще продължат да разобличават всички и всичко. Ще се чуе и за „Байдън“, че е марионетка на извънземни цивилизации. За изборната фалшификация Тръмп ще заведе дело, което ще е най-голямата политическа битка в американската история и най-големият политически скандал!

Самите съдии, съдийстващи по делата на Тръмп един ден ще бъдат подсъдими за пренебрегване и укриване на доказателствата, представени в съда от адвокатите на Тръмп. Предстоят три големи дела в полза на Тръмп.

Клонингите винаги са болни, нестабилни, „Байдън“ е нестабилен и ще умре! Ако си спомняте, когато писах за двете времеви линии, ви казах, че жена от Демократическата партия ще бъде следващият президент след Тръмп. Ако Тръмп откаже да заеме законно спечеленият пост на президент, може скоро тази жена да застане на него. Но ако той не се откаже, тя ще бъде президент, след като изтече мандата на Тръмп.

Това е война за истината, информацията, войната на честта на човечеството и запазването му като раса!

Случващото се в американския щат Тексас не е случайно. Ще бъде разкрита причината, която остави хората без електричество и храна. Ще бъде разкрита компанията, която прави пари, продавайки „вид обезмаслен продукт“ за горива! Ще бъдат най-после разкрити онези, които създадоха онлайн платформи – пирамиди за източване на пари.

 

Пирамидите манипулираха с дигитална валута, като биткойните, както и с хартиени пари, споделям снимка на такива пари, изпратена ми от приятелка преди много години. Сега отново дойде момента да пиша по тази тема.

Покер автоматът е Машина!

Срещу нас стои Машина – изкуствен интелект. „ТОЙ“ иска да спечели срещу нас залозите, които е поставил на монитора и разбираме, че той ни показва, че иска да унищожи всички форми на живот на планетата.

Всички „зелени“ проекти на ЕЛита са опаковани така, че да изглеждат зелени – екологични, но в действителност са унищожаващи цялата флора, фауна и човека.

Изкуственият интелект, който превзема планета след планета, Галактика след Галактика е на нашата планета, за да ни превземе. „ТОЙ“ дойде предлагайки ни/примамвайки ни да ни служи и помага с технологии „за наше добро“( чрез които знае, че може да ни превземе), казвайки ни, че ще ни улеснят и ще ни направят живота по-забавен… И така година след година ИИ направи живота ни зависим от технологиите! Постигна целта си за управление и контрол над човечеството.

Показвайки плановете си като залог, ИИ потвърждава, че ЕЛита са в паника, след като техните ритуали не дават резултат, плановете не се осъществяват, както са ги планували, а са разобличени, защото на тях вече няма кой да им помага, след като техният БОГ беше екзекутиран. Затова залагат срещу човечеството, което е единственият източник на помощ, ресурси и осъществяване на плановете им.

10 – ти залог американският долар.

Няма да го коментирам, защото съм предоставила много информация през годините по тази тема.

Предстои ни вече да видим 3 нови дигитални валути, конкурентни на залязващата Световна банка.

11 – ти и 14-ти залог – продължение от 2-ра част:

Заложено е унищожението на въглеродния живот на планетата ни чрез технологиите на психопатите, които ще програмират, че въглеродът е вреден и опасен за човека!

НО, без въглерод целият живот на планетата ще бъде унищожен и ще бъде заместен от Машините! Психопатите желаят синтетичен, киборгизиран свят без жива природа.

13-ти залог – през 2020 ви казах, че ще се създаде поредната изкуствена рецесия. пЛандемията (Плана на ККП – Ротшилд…) имаше и има за цел да унищожи до основи световната икономика, но въпреки това ЕЛита не са сигурни колко трайна вреда е нанесла пЛандемията им, тъй като е забавила икономическата активност, затворила е много фирми и е оставила милиони хора без работа – несигурността в успеха на пЛандемията е и заради протестите и отказа на хората да приемат този световен геноцид.

15 – ти залог е „Камера!!!???“ – продължение:

Преди да започне геноцида с Тестовете, ви казах, че чрез тестовете ЕЛита ще търси специалните деца и възрастни със специфично ДНК, ще трасират кръвни линии, които са важни за тях, ще търсят притежателите на специфичните кръвни групи, които им трябват, за да бъдат трасирани/проследявани и всичката информация за тях да бъде събирана в дигитални записи. В последствие тези хора ще бъдат издирвани, намерени и чипирани, някои елиминирани!

Със залога „камера“ ни казват, че измамата Ковид 19 обещава да насърчи използването на виртуалната реалност от военните стратези за военни игри. Продължават с реализирането на проекта „Син лъч“ и прожектирането не само на космически кораби във война помежду си и като извънземна инвазия, но и като заплахи на вилнеещ вирус убиец.

16 – ти залог. Припомням: ще създадат ситуация/събитие, за да прикрият ситуация/събитие, и то неведнъж, това е техен начин на работа.

С нов вирус ще ни лъжат от Есента – Зимата. Ще тровят водата на планетата, ще избиват животните!

Диагоналното РАЗДЕЛЕНИЕ на монитора на Светла и Тъмна част ми дава следните знаци:

Като начало ще отбележа, че тъмната е по-голяма от светлата. Това ми показва знак за НЕРАВЕНСТВО. Виждането ми е, че ЕЛита ще говори за премахването на неравенството между хората, но ще прави всичко, за да го има и да се задълбочава, както и РАЗДЕЛЕНИЕТО!

– 2-ри знак е програмата „Разделяй и Владей“ – този начин на контрол винаги е работил в полза на ЕЛита;

– 3-ти знак – политическа и информационна война – истината срещу лъжата;

– Всичко, което казват, е обратното на това, което правят – всичко, което Демократите правят и казват, е лъжа и е фалшиво – видяхме фалшифицирани избори, фалшива инагурация, фалшив президент, фалшиво превземане на Капитолия, фалшиви изпълнителни заповеди и празните папки, фалшивият офис, фалшиви събития, фалшиви новини, фалшиви вируси, фалшиви хора, фалшиви ваксини…

– 4-ти знак е поредното разделяне на човечеството – права, забрани, ваксини. Тази година е година на разделението между хората на програмирани и непрограмирани с програми за умствен контрол.

Преминаването на част от човечеството на страната на негативните завоевателни цивилизации – армията на ИИ, още съм я наричала и армията на Енки – киборгизиране, сингулярност, синтетичен „човек“…

Другата част от човечеството остава на страната на истината, изваждането на светло на всичко, което е било скривано от хората, участва в разобличаването и премахването на системата и борбата за оцеляването на човешката раса…

– 5-ти знак е програмирано неравенство, културна и политическа поляризация, финансови дисбаланси и климатични промени създадени и заложени от ЕЛита – чрез още програми за умствен контрол РИСК, КАТАСТРОФА, ОПАСНОСТ, КРИЗА, ИНФЛАЦИЯ, ДЕФИЦИТ!

– 6-ти знак е СРЕДАТА НА ГОДИНАТА (месеците Юни и Юли) големи промени и голям обрат на събития, освен това възможно е за летните месеци да отворят границите на държавите, които са затворили своите граници, да отворят сезонните заведения, магазините, местата за забавление и развлечение, и от 1-ви Септември / Октомври отново да ни поставят под карантина;

– 7-ми знак – вътрешно разцепване и разединение на партиите на демократите и републиканците;

Има ли перспектива двупартийният модел на управление в Америка?

Вътрешната борба продължава, Америка е разделена, има нов флаг!

Човечеството е на позиция, в която трябва да започне да въвежда правила, да разобличи законите на ЕЛита като несправедливи и работещи само в полза на ЕЛита, и да поиска справедливост!

Не се предавайте и не падайте духом!

Земята е планета, на която живеят много цивилизации. Всички, които четат това, знаят за тях… Но не всички цивилизации са добронамерени към човечеството и планетата ни! Междузвездни войни и войни между звездни цивилизации се провеждат на Земята.

Човечеството беше прието сред звездните цивилизации, заради неговите заслуги… !!

Източник: Милена ван Лиер

ПО ТЕМАТА

Дали предишните предсказания на Ротшилд се сбъднаха, преценете сами:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от