Какво означава комбинацията от цифри 11:11 на часовниците

Ако често виждате комбинацията 11:11, това означава, че ставате по-осъзнат и по-просветен човек или че се намирате на правилен житейски път. Много хора често виждат цифрите 11:11 на часовниците си. Какво означава тази комбинация от цифри?

Ние отдаваме специално внимание на цифрите. Например смятаме, че 7 означава успех, а 13 – нещастие.

Древногръцкият философ Питагор твърдял, че всичките числа имат различни вибрационни свойства. На базата на тази негова идея била разработена нумерологията.

Какво означават цифрите 11:11 в нумерологията?

В нумерологията цифрите имат уникално значение, получени от математически принципи и вибрационни свойства. Те могат да бъдат използвани за прогнозиране на определени събития или предаване на определена информация.

1 означава творение и проява и число на чистия потенциал. Това означава, че вие имате намерение да създадете нещо ново в живота си. Освен това цифрата 11 е „главното число“, което показва състоянието на интуицията, проницателността и просветлението.

Ако често виждате 11:11, това означава, че вие ставате по-осъзнат и по-просветен човек.

11:11 може да означава, че Вселената се опитва да привлече нещо към вас, да ви насочи и да ви направи по-осъзнат. Тази комбинация може да се разглежда като признание, че вие се намирате на правилен жизнен път.

Някои предполагат, че чрез тази цифрова комбинация вашите духовни наставници се опитват да се свържат с вас.

Тя може да се разглежда и като знак, че вие се доближавате до духовния свят.

За да се възползвате максимално от този енергиен поток, можете да използвате следните практики.

Записвайте мислите и действията си

Всеки път, когато видите комбинацията 11:11, записвайте мислите и действията си в този момент. Ако Вселената се опитва да привлече вниманието ви към нещо, тези мисли могат да ви посочат върху какво да се съсредоточите.

Молете се

Благодарете на Вселената и я помолете за по-нататъшни указания и разяснения в живота ви.

Свържете се с духовните си наставници

Ако имате духовни гидове, се обърнете към тях за съвет.

Бъдете отворени за нови възможности

Позволете си да останете открити към всичко ново, не отхвърляйте ценни идеи, които може да ви се струват ирационални.

Медитирайте

Когато видите комбинацията 11:11, спрете за миг и помислете какво означават те за вас. Медитацията успокоява и дава възможност в ума да проникнат нови мисли и идеи.

Издателство PACПEP

Последно от ЛЮБОПИТНО

Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт»

Кърмата на „ваксинираните“ с иРНК инжекции съдържат биологичното оръжие, а кърмените бебета показват симптоми на обичайните

Фейсбук страница