Какво пише в Акаша за Анунаките

Анунаките произхождат от слънчева система, която има две слънца, в чиито орбити има 8 планети; около едното слънце има 3 планети, а около другото 4; осмата планета обикаля около двете слънца, като само за една обиколка е нужно 3 600 земни години. Тази осма планета е известна на жителите й като Ану, но също и като Нибиру [бел. прев. – Ану е и титла, която носи най-високопоставения жител на планетата].

Очевидно Анунаките произхождат оттук, въпреки че тяхната слънчева система е известна като Велус, по името на главното съзнание на слънчевата система, а обитателите й са известни като Велон. Като енергиен модел, Велон са полуфизически същества и като такива са с много по-малка физическа плътност от нас. Въпреки че колективно са известни като Велон, те разделят себе си на 6 различни раси. Тези расови различия е трудно да се обяснят с човешки термини, но изглежда следват някакво “религиозно” деление. Тези шест “раси” са Джонаан, Оа Мила, Джундаа, Хатор и Анунаки.

По-голямата част от населението живее на главната планета, наречена Велус, но обитават също няколко от другите планети и разполагат с технология, която им позволява да пътуват свободно из тяхната галактика.

Преди време в системата Велус се случва бедствие, при което една от планетарните луни се сблъсква с една от планетите, причинявайки големи разрушения и населението на тази планета се премества на другите планети в системата, за да избегне катастрофата.

Родният свят на Анунаките, наречен Ану (Нибиру), има атмосфера, която съдържа много плътни частици, за да поддържа повърхността обитаема, тъй като планетата изминава големи разстояния (орбитата й около двете слънца). Най-близкото описание за това от какво е направена тази плътна субстанция би било златен прах.

Що се отнася до самата слънчева система, главното й съзнание Велус изглежда е загубило интерес към своята слънчева система, тъй като слънцата бавно умират.

Велон са обитавали предимно своята галактика и имат много малко контакти с другите ЕТ раси. Преминавайки през енергийната граница на тяхната родна галактика, велонски кораби попадат на енергиен поток. През тази Вселена винаги има свободно движещи се енергии. Някои от тези енергийни потоци са насочени към специфични райони да помогнат в тяхното развитие. За наше нещастие енергийния поток, който са засекли Велон, е бил главния енергиен поток, насочен към нашата слънчева система (енергията е предназначена да ни помогне в експеримента за “физически” живот на Земята и е насочен към Силбъри Хил, Уилтшир, Англия).

Съобщаването за този енергиен поток става сензация в системата на Велус и вдъхновява расата да се опита да бъде първата от шестте велонски раси, която да стигне в края му. Изглежда съзнанието Велус получава някакъв странен “религиозен” изблик от тази новина и започва да вижда Велон като “избрани от Създателя”, които трябва да живеят на “избраната от Създателя планета”, с други думи, Велон трябва да се преместят на Земята.

Първите велонски кораби пристигат в нашата слънчева система преди около 300 000 години. Виждайки, че Земята е населена, те решават да наблюдават, вместо да се приземят – ако се бяха приземили на Земята по онова време, шансовете на човечеството да е все още на Земята днес биха били много малки.

Тук нямам възможност да навлизам в детайли, но няколко неща са се случили. По-голямата част от велонските раси решават, че не искат да изпъдят хората и отиват в нова слънчева система, оставяйки “завладяването на Земята” на най-агресивните от Велон – Анунаките и Хатор.

И така тези две групи се състезават помежду си кой да доминира на Земята. За да постигнат целите си, те предприемат два различни курса на действие. Хатор използва ченълинг, селесториуми, “лечебна” музика, ченълинг на музикални последователности чрез хора на Земята с надеждата, че музиката ще има същия ефект като селесториумите.

Анунаките обаче предприемат друг подход. Те изучават Земята и човечеството и събират подробна информация за това как хората мислят и действат. Основно това е постигнато чрез имплантирането на енергийни устройства в човешките тела без съгласието на хората. Тези импланти действат малко като камери и звукозаписи, които излъчват обратно към Анунаките всяко събитие, което се е случило в живота на тези хора. Предаванията се правели в реално време, така че всеки аспект от живота се изпращал към Анунаките 24/7/365 и всичко това се случвало без знанието на имплантираните.

Анунаките се запознали с нашите вярвания и решили да съставят история, която да смесва история от тяхната слънчева система и някои от нашите основни вярвания. В резултат създават измислица, проектирана съвсем умишлено да заблуди хората, че Анунаките са “богове” и че са ни създали. В историята сме представени като робска раса и са се надявали, че ако я приемем напълно, когато те се разкрият пред нас на Земята в настоящето, ние автоматично ще ги припознаем като наши “богове” и ще правим всичко, което ни инструктират като техни роби.

Това, което Захария Ситчин прави е да вземе събраните глините плочи с клинопис и да ги преведе. Неговите преводи извеждат историята на Анунаките на светло. Тези глинени плочи са били заровени в пясъците (но не и скрити) от самите Анунаки на територията на древен Шумер, за да бъдат намерени по-късно от хората. Причината Анунаките да изберат Шумер е много специфична.

Ще го обясня малко по-подробно, когато стигна до истинската история на Земята, но по същество региона, известен като южен Шумер е мястото, където са живеели хората, които са изучавали човешкия живот по “научен” начин. Те развиват медицината, хирургията, билкарството, ароматерапията, Аюрведа и много други начини за работа с тялото. Цялата тази информация първоначално се е споделяла телепатично до преди около 7 000 години. Поради технологиите, които Анунаките донасят със себе си на Земята, нарушават честотата, на която е живяло човечеството и по този начин то губи способността си за телепатична комуникация и шумерите налагат клинопистта като форма на комуникация.

Когато пристигат, Анунаките са носили със себе си тяхна технология, която за нашето технологично ниво е много напреднала. За да се справят с енергийните си нужди, те използват “джед стълбове”. На практика това са неизчерпаеми кристални енергийни източници, които имат енергиен капацитет колкото няколко електрически централи. Те също така вземат със себе си и тяхната Me технология.

Историята е била продиктувана на шумерски писар и скоро след като е била записана, шумерите започват да мигрират към други земи – северните шумери отиват в Египет, а южните шумери през Вавилон, после Индия и накрая се установяват в Тибет. Анунаките, които били в южен Шумер, решават да пътуват с южните шумери и те също се настанили в Тибет, където остават до съвсем наскоро.

За Анунаките е било проблемно да живеят сред хората, заради външния им вид. Височината на Велон варира между 8 и 15 фута (2.4 до 4.5 м), в зависимост от коя от шестте раси са, а спрямо пропорциите им главите им са много малки. Било им е трудно да се смесят с хората и са взели да се крият. Обаче през това време те започват да експериментират със своята Ме технология, опитвайки се генетично да преправят външния си вид, за да изглеждат повече като хората. Ме технологията им позволява напълно да отделят Същността от тялото и да я поставят в Ме, което после изгражда ново тяло от нулата. Щом новото тяло е готово, Същността после бавно се изтегля от Ме в новото тяло. Следват експерименти, обхващащи няколко хиляди години, те усъвършенстват тип тяло, което е почти идентично с човешкото тяло, но е чисто велонско. Неколцина от тези Анунаки-хора съществуват.

И така Анунаките продължават да наблюдават човешкото развитие, действия и вдъхновения. Когато преценили, че времето е подходящо, започнали да предприемат действия да контролират бъдещето на човечеството. Това става през 1776 г., когато международния банкер Амшел Ротшилд решава да събере 12 от най-доверените си приятели и колеги от Баварските илюминати.

Анунаките се наместват много бързо в контрола на тази група и оттогава са в контрола й. Първото нещо, което Илюминатите правят, е да превземат Фримасоните, тъй като вторите имат достъп до тайна информация, която е свързана с Човешкия план и други въпроси свързани с човешката история.

Следващото, което правят, е да реформират Рицарите тамплиери (рицарите, които бяха унищожени от Ватикана и френския крал през 1307 г.), поради тяхната първоначална роля да охраняват Ковчега на завета и знанието, което съдържа – скрижалите. Тези скрижали са всъщност зелен кристал, който е програмиран с цялата човешка история и показва историята на Анунаките като лъжа. Анунаките нямат достъп до кивота и затова не могат да унищожат кристала.

С Фримасоните и Рицарите тамплиери твърдо под контрола на Илюминатите и Анунаките, започват да търсят начини да проявят силата си и започва процеса на изграждане на Новия световен ред.

Автор: Крис Томас
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

Човешката история според Акаша

Основата за изфабрикуваната история на Анунаките

 

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани