Какво се Случва със Света за Бога (ФИЛЛМ – БГ СУБ)

//

 

WHAT ON EARTH HAPPENED?
КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СВЕТА ЗА БОГА?
(ФИЛЛМ)

 

Всеки кадър от този епизод е плод на много търсения и проучвания, уникален и адаптиран за българската публика, изстрадан с много съчувствие и гняв от всичко, което се случва със света. Много от материалите може да ви се сторят възмутителни и смущаващи, повярвайте много беше трудно и за нас! Току-що, след като завършихме екранизацията, с огромно удоволствие изтрих от хард диска ни повече от 600 ужасни снимки и видеа. Почувствахме голямо облекчение от това, че приключихме с една от най-отвратителните тайни на елита.

Има три категории хора: Такива, които виждат. Такива, които виждат, когато им се покаже. Такива, които не виждат.

Настана време да разберем какво и защо крият от нас, тези, които управляват света. Сатанинският педофилски „елит“ не иска ние „простосмъртните“ да узнаем за истинската същност на нашия свят. Те ревностно пазят тази тайна от нас промивайки мозъците ни с приказки за измисления космос и големия взрив. Целта е да ни накарат да се чувстваме незначителни и безсмислени прашинки в необхватния “космос”, плод на случайността и по този начин ни контролират, скривайки от нас нашия ТВОРЕЦ и СЪЗДАТЕЛ!

Има ли нещо по-зловещо и сатанинско от това?

Гледайте и разпространявайте! Всяка частичка от истината ни прави по-свободни, не го забравяйте!

За пореден път ще разобличим науката, историята и кукловодите на света. Но това е най-малкото, с което можем да се задоволим! Затегнете коланите и да потегляме!

  • Стефан Дунчев

 

ЕПИЗОДИ ОТ 1 ДО 9

ЕПИЗОД/И 1/2

 

 

ЕПИЗОД 3

 

 

ЕПИЗОД 4

 

 

ЕПИЗОД 5

 

 

ЕПИЗОД 6

 

 

ЕПИЗОД 7

 

 

ЕПИЗОД 8

 

 

ЕПИЗОД 9

Графики/визуализация, музикални/видео редакции, превод и субтитри: Стефан Дунчев

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ👇

Изгубената История на Плоската Земята (ФИЛМ – БГ СУБ)

Изгубената История на Плоската Земята (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани