Какво става в НАСА? Директорът Болдън, който обяви, че извънземните идват изчезна, а назначават офицер за борба срещу извънземните

НАСА,  може би, се  безпокои от  извънземна заплаха ?

През април административният шеф на  НАСА Чарлз Болдън направи странно  изявление. Той съобщи,  че нашествието на извънземните  на Земята ще се случи не по-късно от 2025 г.

Бившият ръководител на НАСА разказа за атака на  извънземните и после изчезна.

На пресконференция в Хюстън Болдън заяви, че сега  във Вселената, има около 30 хиляди цивилизации и много «други ужасни неща».

«Те могат да нахлуят на Земята по всяко време. Това може да се случи в  близките месеци», подчерта Болдън.

«В Космоса  има много ужасни неща, и някои от тях вероятно вече са  забелязали нашето съществуване … Ние сме активни в космоса в продължение на десетилетия,  така че със сигурност сме привлекли  вниманието на някои от тях. Нас могат да ни превземат по  всяко време», – каза Болдън.

След това изявление, шефът на  Националната космическа агенция на САЩ бе изведен от сцената. След това се оказа, че той ще е в болнични най-малко шест месеца. Необяснимо, но факт.

А преди няколко дни  НАСА внезапно обяви вакантно място за офицер по „Планетарна защита“, чиито задължения са да защитава планетата от извънземен живот:

За да бъдем по-точни, основното задължение на защитника на Земята е да  предотвратява различни видове биологично замърсяване в хода на изследване на космоса.

Има се предвид както биозамърсяване на космическите кораби, които се завръщат на Земята, така  замърсяването на други небесни тела със земни микроорганизми и друга органична материя.

Какво всъщност  се крие зад тези две събития? Възможно е те да са свързани и зад кулисите да се случва нещо необичайно, което не се казва пред широката общественост?

Ще видим.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Космическо разкриване S16E9 – Бази и същества на Антарктида. Малко за близките срещи на Германия и САЩ в Антарктида – бази, артефакти, подледни бази, какво са открили там и още интересни подробности  (ВИДЕО – БГ СУБ)

Космическо разкриване S16E9 ВИДЕО Превод: Михаил Стоянов СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ Тайната експедиция на Кусто За вътрешната Земя