САЩ крият за случващото се в Охайо (ВИДЕА)

/

Както СССР криеше на времето за аварията в Чернобил, така и сега САЩ крият за случващото се в Охайо

 

🇺🇸 На 3 февруари 50 вагона, натоварени с опасни химикали, дерайлираха в Охайо. Медиите не бяха допуснати до мястото на катастрофата. Момента на взрива!

 

Хиляди литри канцерогенен винилхлорид се разляха и горят в Охайо след дерайлиране на 50-ваконна композиция

 

На 4 февруари, хиляди галони канцерогенен винилхлорид се разляха и изгоряха в Охайо след дерайлиране на 50 вагона.

Журналистите, отразяващи историята в Охайо, сега са арестувани.

Местното население беше евакуирано. Сега им се казва, че е безопасно да се върнат, но хората вече не вярват на властите.

 

🇺🇸 Властите в американския Охайо, призовават жителите да се евакуират незабавно поради възможността от голяма експлозия, след като влак от 150 вагона, превозващ опасни химикали, дерайлира в неделя вечерта.

▪️ „В момента има риск цистерните да се повредят, което може да доведе до експлозия с потенциал да разпространи смъртоносни фрагменти на разстояние до една миля“, предупреди в изявление губернаторът на Охайо Майк Деуайн.

Винилхлоридът е едно от най-токсичните вещества на планетата Земя. Излагането на винилхлорид може да доведе до рак на черния дроб, гърдата и кръвта.

Медицинският колумнист на Fox News д-р Джанет Нешейват оценява токсичните ефекти от дерайлирането на влак в Източна Палестина, Охайо.

Тъкър Карлсън разговаря с жителите на Източна Палестина, Охайо. Те съобщават за химически изгаряния, силна химическа миризма във въздуха, мъртви животни и нулева помощ от страна на властите или правителството при пълно мълчание от страна на медиите.

🇺🇸 Токсичните отпадъци от дерайлиралия влак в Охайо се сравняват с „ядрена зима“: „Унищожихме този град с химикали“, каза бивш началник на пожарната в Охайо пред Fox News.

В същото време домашни птици започнаха да умират сред жители, живеещи на 10 км от мястото на катастрофата.

В САЩ СЕ СЛУЧВА НЕЩО УЖАСНО!

И Правителството се опитва по всякакъв начин да го прикрие!

В Съединените щати се засилва скандалът с „ядрената експлозия“ в Охайо, където властите изгориха съдържанието на преобърнати вагони с химикали: всички видяха на кадритекак радиоактивен облак се извиси на километър. И тогава този човек в Дарлингтън започна да показва снимки на черния прах, който излизаше от този облак, черния облак над къщата му. Подобно е на саждите от „ядрената зима“, която се получава по време на атомна експлозия. Това е невероятно подобно на „ядрена зима“. Така че да, ние взривихме този град с химически атомен взрив, това е, което имаме. – Показват тази „гъба“, черна „гъба“, как тези сажди се издигат и след това се утаяват и какво ще стане след това? Знам, че се притеснявате, че ще има огнища на рак в следващите 5-10-15 години, че подпочвените води и кладенците може да са замърсени, че рибите вече умират в близките водоеми, домашните животни също умират. И знаете ли какво, първо, не бих се върнал в тази къща, но виждаме, че служителят на Министерството на здравеопазването или Агенцията за защита на природата влиза и оглежда – добре, всичко е наред, момчета , можете спокойно да се върнете. Но след това бързо се изнасят от епицентъра.

Сенаторът от Охайо Джеймс Ванче провери рекичката в района, където влакът дерайлира, превозващ опасни вещества.
Губернаторът и агенцията за опазване на околната среда по-рано увериха, че във въздуха и водата нямало опасни вещества. Ванче пък открил множество мъртви риби в местен поток и като прокара пръчка по дъното, се получава „химически филм“ на повърхността.

30 милиона американци може да са в опасност заради бедствието в Охайо

30 милиона души, или 10% от населението на Съединените щати, може да са в опасност, след като влак дерайлира в Източна Палестина, Охайо, което доведе до изпускане на токсични химикали.

„На практика ние бомбардирахме град с химикали, за да можем да отворим железопътна линия“, каза Сил Каджано, специалист по опасни материали.

Докато държавни служители се опитват да успокоят обществеността, животните се разболяват и умират.

Според нов доклад ситуацията може да стане много лоша заради заразяването на река Охайо.

Както отбелязва Стю Питърс, 10% от населението на Съединените щати може да е в беда.

REPORT: 30 Million People May be in Danger by East Palestine Disaster

КАКВО се случи в ОХАЙО?

Най-популярната снимка от последните дни в американските социални мрежи: Огромно петно радиоактивен отровен дим от горящи химикали над облаците над щата Охайо. Всички англосаксонски медии, крият от света какво се случва в щата Охайо. Включително американските телевизии в България. НоваТВ и БТВ.

На 3 февруари в 21:55 влак Norfolk Southern със 150 вагона, идващ от Илинойс и превозващ 20+ вагона, пълни с токсични материали, дерайлира в Източна Палестина, Охайо, влакът се насочи към Конуей и се блъсна в съоръжение за съхранение на дизелово гориво, собственост на Leake Oil Компания Инк.

В понеделник, 6 февруари, националната гвардия използва термитни устройства, за да прогори дупка в горната и долната част на останалите коли, които все още горяха, и след това източи виниловия хлорид, бензена, HCI и фосгена и бутилакрилата в канавка при неуспешен опит за изгаряне на материала.

Газовият облак вече е почти слязъл и е отровил водоснабдяването

Колелата на влака са започнали да се топят 20 мили преди дерайлирането и екипажът е уведомен за дефекта от детектор, разположен в Салем, Охайо. Въпреки това, те решили да продължат да се движат с почти 30MPH с топящи се колела, докато стигнат до Източна Палестина, Охайо, където втори детектор ги уведомява за изключителното количество топлина, генерирано от топящите се колела. В този момент те натискат спирачките и влакът дерайлира, запалвайки огън и изливайки милиони фунтове силно токсични изпарения и течности на земята и във въздуха.

Мащаба на екологичната катастрофа е такъв, че инцидентът е обявен за Чернобил 2.0 в Охайо. Има масово измиране на добитък, много хората са имали симптоми на натравяне. Селото бе евакуирано, а властите сега твърдят, че няма опасност, но хората не се страхуват да се върнат. Междувременно в САЩ се случиха още няколко инцидента с влакове и камиони превозващи химикали.

  • Източници: Петър Симеонов, автор и водещ; BGmilitary

Vanguard е това, което свързва влаковата катастрофа в Охайо и изпускането на винилхлорид

Винилхлоридът е запалим газ, който има сладка миризма и е канцерогенен (причинява рак)! Vanguard контролира всички магистрални кабели на Earthlink и Enlite Fiber Internet, преминаващи през Източна Палестина, Охайо. Vanguard също така контролира южната железопътна линия на Норфолк, която дерайлира 52 вагона в Източна Палестина, Охайо, отделяйки токсичен винилхлорид във въздуха и водата. 📣 Източник

 

🇺🇸 Американците продължават да публикуват видеоклипове от Охайо. В момента, там се случва истинска екологична катастрофа!

На вниманието на сънародниците ни в Охайо, Пенсилвания и съседните щати (¹и не само)

¹По руска телевизия са казали, че облакът от апокалипсиса в Охайо е толкова голям, че може да се види от космоса и че в момента се намира над Северна Европа…

 

Ужасяващи факти за токсичността на диоксините, клас химични съединения, образувани при изгаряне на хлорирани съединения. Властите, които подпалиха винилхлорида в Охайо, отприщиха екологична катастрофа, която причинява излагане на диоксин на храната, фермите и семействата в Охайо, Пенсилвания и други щати.

Максималното „безопасно“ излагане на диоксини през целия живот е 1/10 000 от масата на едно зърно готварска сол.

Това означава, че ако получите една капка диоксинови химикали върху вас, всичко е свършено. Масивен рак. Безплодие. Спонтанни аборти, ендокринни смущения и т.н.

Днес интервюираме експерт по реагиране при инциденти с опасни материали, който е специализиран в почистването на останките от влака. Това, което той споделя с нас, е наистина обезпокоително… най-голямата токсична химическа екологична катастрофа в американската история. Видео: https://www.brighteon.com/cf567a66-77d3-4c9a-ab0a-282ed724e57c

Вестоносец: Според тази жена, Агенцията за превенция и контрол на заболяванията на САЩ е променила профила на Винилхлоридът (химикала в дерайлиралия влак) 11 дни преди трагедията. Вероятно са променили референтни стойности или нещо такова. Профила на този химикал не е бил променян от 17 години. Не съм търсил коя е тя и от къде има информацията, нито до колко е вярна.

Изненадани има ли: обичайните заподозрени Blackrock  и Vanguard се оказаха главни акционери в железницата👇

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани