Как да защитим биополето си от негативна енергия

Енергийна аура, или биополе, има всеки човек. Ако тя не бъде правилно защитена, ще отслабне, а това ще се отрази на нашето физическо и психическо здраве.

Общи правила в защитата на нашата аура

Главният аспект в защитата е позитивът. Колкото повече негативна енергия има човек, толкова по-лесно може да бъде пробита защитата му. Когато човек се намира в депресия или дълбока печал, биополето се превръща в безпомощно и потокът тъмна енергия се стоварва върху него.

 

Ние можем да защитим биополето си със следните методики:

 

  • Медитация
  • Енергийни упражнения
  • Загърбване на интриги, сплетни, скандали, конфликти.

 

За съжаление биополето дори на позитивно настроен човек може да пострада от голямото натрупване на негативна енергия. Специални техники помагат на човек да увеличи силата си.

 

Техники за енергийна защита

 

Балансирането е изглаждане на биополето. За да се научим как да я осъществяваме, се проучва литература по тази тема. Ако човек може да вижда аурата, ще види дупки в биополето. Спасението от тях са упражнението: представяме си как дим с пастелен оттенък излиза от нашето сърце и запушва отворите в аурата ни.

Границите на нашето биополе е необходимо да свием максимално близо до себе си. Всеки човек с негативна енергетика, който попадне в нашето биополе, ще наруши хармонията.

Виолетовият пламък е добра защита. Необходимо е да си представим, че върху аурата ни се спуска виолетова топка и плътно я покрива. Това ще бъде допълнителен отбранителен рубеж.

Когато се върнем вкъщи, е необходимо да си представим виолетов огън, който изгаря целия негатив, който е заседнал в нашето биополе.

Пашкул от бяла светлина защитава човека и превръща енергетиката му в невидима за другите. Когато си представим, че се намираме в този пашкул, ние получаваме максимална защита от външни дразнещи фактори.

Водопадът е възможност бързо да се измие всичко, което се опитва да ни навреди. Достатъчно е да си представим, че навсякъде ни следват вълни, които пречат на негативната енергетика да се закрепи за биополето ни.

Слушането на мантри успокоява, а вибрациите й ще засилят нашето биополе и няма да позволят на отрицателната сила да му нанесе вреда.

Сакралното място. Трябва всеки да открие онова място, където му е комфортно и защитено. Когато се намираме сред тълпа и усещаме тревога, е необходимо мислено да се пренесем в това сакрално място, да си спомним за чувството на покой, което то носи.
Духовните наставници. Когато умеем да се свързваме с Висшите сили, следва да ги помолим за помощ, когато излизаме от къщи. Те ще откликнат и непременно ще ни предоставят защита.

Водата отлично очиства негатива. Когато се върнем вкъщи, задължително трябва да се измием и да вземем душ. Ако неприятните емоции са ни стигнали на улицата, следва да посетим помещение с вода, да измием ръцете си и да наплискаме лицето си. Водата ще отнеме отрицателната енергия.

Издaтeлcтвo PACПEP

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

The Bulgarian Times

Фейсбук страница