Как да се държим при среща с извънземни – ръководство

Понеже все повече се говори за предстоящото пристигане на нашата планета на извънземни (а може би те вече са тук),  трябва да знаем как да се държим с тях при евентуална среща:

Най-важното нещо, когато се   срещате с извънземна, разумна форма на живот,  е да поддържате съзнанието си в добра форма. Не се поддавайте  на паника, опитайте се да оцените трезво ситуацията. Извънземните могат да се разделят условно на три вида и сега ще разгледаме за всеки един тях  начина си поведение, предпазните мерки и варианти за действие.

1) „Приятелски настроени –  такива, които са решили да влязат в контакт с  вас изключително с  приятелски цели, дошли са с мир, може би се интересуват от обмен на информация, общуване по различни теми. Техните намерения по отношение на вас не са опасни.

Не се страхувайте да се отправите с тях на временно космическо пътешествие, ако те ви предложат. С тях  трябва да проведете приятелски диалог без агресия.

2) „Неутрални“ – които са пристигнали на Земята с някаква своя цел, която не е  заплаха за човечеството, а вероятно те не искат да комуникират. Когато се срещате с такива  – продължете да се занимавате с рутинните си  дейности в района на срещата и не се притеснявайте. Можете да ги наблюдавате, това е безопасно, а  можете и да напуснете мястото на  контакта. Не забравяйте, че целта на тяхното посещение на планетата не е заплаха за вас и за планетата Земя.

3) „Агресивни“ – този вид извънземни наистина са  опасни. Те ще се опитат да ви атакуват и да ви заловят за своите научни експерименти или за да ви експлоатират като работна сила.

Тук основното е да оцелеете, да се скриете от тях сред хора, не трябва да оказвате въоръжена съпротива, защото вероятно ще ви ликвидират. Ако не сте  успели да избягате и ви заловят, опитайте се да спечелите  тяхното доверие за да си подготвите план за бягство.

Предстои ви да  откраднете космическия им кораб, за да можете да се върнете. Опитайте се да намерите лоялен към вас извънземен, може би той ще ви помогне да се  спасите. Не губете надежда за спасение и не изпадайте в паника.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times