Камера на МКС засне НЛО, който излита от Земята (ВИДЕО)

/

С помощта на камера, монтирана на борда на пилотираната Международна космическа станция, е записано излитането на неидентифициран летящ обект от Земята.

На кадрите може да се види появата на овален обект с  формата на летяща чиния.

Вижда се как металната повърхност на НЛО отразява светлината на земната атмосфера. С висока скорост апаратът се отдалечава от нашата планета, а  четири минути по-късно вече е на голямо разстояние от мястото, където е забелязван,  след което  забавя полета си.

Малко по-късно командирът на космическия екипаж се свързва с контролния център на мисията в Хюстън и лаконично казва, че „това е доста странно…“

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще