Снимката е колаж доказано отговарящ на реалната действителност (включително и чрез съдебни дела)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

/

На 23.10.2022. в Брюксел, Белгия е проведена симулация и упражнение за реакция при ентеровирусна пандемия под надслов “Катастрофална зараза”, която има повисока смъртност от ковид и засяга непропорционално деца.

75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

Това се случва точно три години след „Event201, събитието, на което се симулира пандемия от коронавирус и след което избухна пландемията от Ковид 19.

И новото събитие е под егидата на същите лица и организации – Центърът за здравна сигурност “Джон Хопкинс”, Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”, СЗО, СИФ.

Можем да се досетим какво ни готвят от тук нататък, те си го казват и са го написали:

“Ако бъдещите пандемии имат много по-висока смъртност от COVID-19 или например, ако засягат предимно деца, ще се предприемат ли или трябва ли държавите да предприемат различни, по-строги, по-ранни мерки за ограничаването на заразата и какви са тези мерки?“

Все пак, както сами казват участниците в това събитие – изгубено е доверието на хората в правителствата и здравеопазването. Както самият Бил Гейтс каза – ковид беше един тест за доверието в правителствата. При нас всяко зло за добро. Такова доверие отдавна не е имало.

Източник: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/index.html

Катастрофална зараза 2025 – симулация на ентеровирусна пандемия 👇

ВИДЕО

Превод: Мария Трайкова

Спомнете си този 19-секунден видеоклип, в който Бил Гейтс каза:

 

«Ще привлечем внимание СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ»!👇

 

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

ДОПЪЛНЕНИЕ

📣 Мнозина си мислят, че геноцида причинен от ПЛАНдемията е отминал и няма да се повтори. Аз нямам такива наблюдения. Точно обратното. Да чуем Алберт Бурла какво казва.
🕎✡️Евреинът Алберт Бурла, президент и главен изпълнителен директор на Pfizer, каза това наскоро в Икономическия клуб в Чикаго:

„Наистина вярвам, че най-добрите дни предстоят, защото ковид беше репетиция за нас…“👇

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

 

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани