Киану Рийвс – пътешественикът във времето (ВИДЕО)

/

Уфолози от САЩ направиха невероятно предположение: Актьорът Киану Рийвс се оказва, че е безсмъртен човек, или, най-малкото, пътешественик във времето

Изследователите са намерили и доказателства: сравнявайки снимки на Рийвс с портрети на известни личности от минали епохи, те са стигнали до заключението, че актьорът е поне на петстотин години. Как той е бил в състояние да оцелее в продължение на толкова много векове, без да остарява особено? Може би, предполагат уфолозите, Рийвс използва извънземни познания в областта на медицината, които му позволяват да удължава възрастта си за неопределено време. В такъв случай той може дори да не е на 500, а на 1 000 години. Според друга хипотеза, Рийвс е просто пътешественик във времето, който с помощта на технология от бъдещето се движи из вековете. Повече подробности за всичко това можете да научите от видеото (на английски език). Киану Рийвс е канадско-американски актьор и режисьор, продуцент и дори музикант. Той участва в такива известни филми като „Константин“, „Матрицата“, „Адвокат на дявола“ и много други. Талантът на Киану, както и уникалната му външност, малко податлива на стареене, вероятно са причинили големия интерес към него от страна на изследователи на паранормални явления. Трябва да се отбележи, че подобни аналогии не се правят за пръв път за биографиите на известни хора: всички ярки личности не само предизвикват обществения интерес, но са заобиколени от ореол на тайнственост и мистицизъм.

 

Всемогъща ли е Матрицата ??? (ГАЛЕРИЯ)

Предишна Статия

Екатерина Велика – Агент на британското разузнаване, предател на Руските национални интереси и култура. „Великата“ отровила императрица Елизавета, работила за британското разузнаване и взела властта с преврат.

Следваща Статия

Нано оръжията и гибелта на човечеството. Нанооръжия могат да унищожат човечеството след 10 години

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!