Киану Рийвс: Самотен съм

Киану Рийвс, подобно на много велики личности в киното, се самоопредели като „самотен човек“

По време на пресконференция в Ню Йорк, актьорът бил изненадващо кооперативен, което невинаги е било така, отбелязват светските хроники.

На въпрос за любовта, той отговаря:

„Ако питате за романтичната любов в живота ми, аз съм самотен мъж. Нямам никой в живота си в момента. Но ако все пак един ден се появи някой, ще го обичам и уважавам – надявам се това да ми се случи“, призна актьорът.

На въпрос дали хората в Западен Холивуд, където актьорът живее, уважават личното му пространство, той отговаря:

„Дните ми са доста нормални. Разбира се, има туристически микробуси, които посещават домовете на всички. Излизам сутрин и вземам вестника си и ги виждам. Понякога се чувстваш като животно в клетка. Но в Лос Анджелис никой не го е грижа. Определено папараци те преследват, но аз не излизам много, не правя нищо. Много съм скучен“.

Попитан за образа му на Нео от „Матрицата“, Киану Рийвс казва:

„Той е по-добър човек от мен, но се опитвам да изпълня ценностите му. Хубав човек за пресъздаване. Мисля, че любовта му към Тринити е чиста. Наистина се идентифицирах с него. Също така обичах неговото търсене на отговори. Той е силен, положителен, морален и етичен човек, който прави всичко възможно“.

В предишни интервюта Рийвс е отказвал да отговаря на въпроси за баща си, който е бил в затвора за притежание на кокаин, или за загубата на детето си (с покойната актриса Дженифър Сайм), което се ражда мъртво в осмия месец. Това не са единствените травматични моменти в живота на актьора, но той казва:

„Не смятам, че съм длъжен да споделям личния си живот с хора, които се радват на работата ми“.

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Малко хора знаят, че Киану Рийвс  се отказа от хонорара си във втората част на “Матрицата”, за да се увеличат специалните-визуални ефекти… Или, че се отказа от хонорара си, за да може Джийн Хекман да участва в “Аматьорите”… Или, че взе минимален хонорар, за да може в “Адвокат на дявола” да участва Ал Пачино… Или, че дари 40 милиона долара за борба с левкемията… Или,че финансира детски болници,  или, или… 

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница