Китай забрани пътуването във времето

Контролирайки медиите, някои нации са се научили по този начин да контролират и потоците на информация. Независимо от това дали се опитват да убедят масите, че слънцето е вредно за тях докато живакът, радиацията, плутоният и пестицидите са полезни, а мобилните телефони предпазват от болестта на Алцхаймер (каквито публикации се появиха наскоро) всичко това са лъжи целящи да манипулират общественото мнение.

Китай обаче е придвижил нещата с една стъпка по-напред, което може и да е знак, че и други нации ще последват този пример. Чрез последната си абсурдна мярка  срещу „алтернативното” китайските власти искат техните поданици да  се придържат към „ценностите на държавата” и да не рекламират нищо, което може да пренапише историята.

Не че историята вече не е била пренаписана от елита, който контролира огромната част от световните ресурси, но тук вече ясно се вижда определено престараване по отношение на контрола върху човешката история. Факти от сорта на тези, че древната технология  превъзхожда нашата „официална такава” и че човешката история е пълна с контакти с вътрешно-земен и извънземен живот са подтискани.

Китай влиза в ролята на своеобразен лидер в това отношение с новата си директива. Филми и сериали съдържащи  „пътуване във времето” вече са забранени от китайското правителство след  издаването на новите правила за ТВ и филмови режисьори. Китайските цензори издали „напътствия” към филмовата и телевизионната индустрия, което напрактика означава че несъобразяването с тях  гарантира на всеки  дръзнал да ги пренебрегне „липса на ефир”.

Пътуването във времето е в списъка на тези „дейности” които са забранени за сценаристите и режисьорите  от 31 март. В списъка са включени и реинкарнацията и стари суеверия. (Напълно резонно след като през 2007 г. китайските власти забраниха на ламите в Тибет да се реинкарнират без разрешение от Китай – което само по себе си е също толкова абсурдно. Тук явно „модела” бива допълван. – бел. Alien)

Напътствията  са за производителите на ТВ програми от Държавната Администрация за Радио ТВ и Филми, които биха превърнали филми от сорта на „Завръщане в бъдещето” контрабанден материал.
Посочвайки причината за това решение да се забрани пътуването във времето, китайското правителство казва: „Продуцентите и сценаристите третират „сериозната история” по фриволен начин, който по никакъв начин няма да бъде окуражаван повече”.
И като добавка се посочва че забраната се отнася за филми, които съдържат „фантазия, пътуване във времето, компилации на митични истории, странни случки, абсурдни техники, стари суеверия, фатализъм, реинкарнация, съмнителни морални уроци и дори липсата на позитивно мислене”.

Правителството казва, че ТВ драмите не могат да имат герои, които пътуват във времето и пренаписват историята”.

Това означава, че сериали като Д-р Ху, Стар Трек и Досиетата Х са вече забранени, заедно с филма Терминатор.

И всичко това на фона на  решителни действия в последно време на китайските власти по отношение на следене на телефонни разговори, електронни съобщения и и-мейли и достъп до интернет за задушаване на всякакви наченки на свободно мислене.

В играта на котка и мишка която олицетворява електронните комуникации, различни аналитици считат, че котката става все по-голяма, особено след последните събития в Близкия изток и  Северна Африка и опитите да се организират протести и в Китай.
Някои анализатори считат, че всичко това е част от вътрешни противоборства за власт, като за момента „хардлайнерите” са се наложили.
Докъде ще стигне Китай  (както и други държави) в опитите си да заглушават електронни комуникации не е ясно засега. Вероятно, както някои считат, в момента се тества доколко хората биха толерирали подобно „неудобство”.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се