КЛИМАТИЧЕН КОВИД (+ВИДЕО СЪС СКРИТА КАМЕРА-CNN)

/

 

КЛИМАТИЧЕН КОВИД

Съобщенията на европейските медии за безпрецедентна жега в Европа структурно напълно повтарят всички истории, които можехме да наблюдаваме по време на ковид «пандемията». Какво имам предвид?

 

До «пандемията» съществуваха и работеха строги нормативни документи, които въвеждаха протоколи за реагиране на инфекциозни огнища и фактически не оставяха никакви коридори и вратички за самостоятелни стъпки. Което като цяло е разумно и се основава на огромен предшестващ опит.

 

Какво направи СЗО? Просто отмени тези разпоредби. «Пандемията» не се вписва в определението? Значи, отхвърляме това определение върху основание на това, че ковид е уникално заболяване, което няма аналози.

 

А затова всички нормативни документи, които не могат да определят ковид като епидемия отиват «по дяволите».

 

По-нататък е просто и по-лесно. Щом като болестта е уникална, тогава ще я лекуваме извън пределите на всички протоколи за безопасност, съгласно които има процедура за създаване на лекарства и ваксини, минимизираща страничните ефекти и рискове. Какво се получи в резултат? А в резултат се получи огромна статистика на «внезапна смъртност», която след 2021 година излетя в космоса.

 

И ето върху тази нова и многообещаваща база сега се подготвя ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ, съгласно което СЗО ще получи право на нерегламентирано въвеждане на пандемии, без да обръща внимание на други документи, правила, разпоредби и протоколи. А подписалите страни ще бъдат задължени да изпратят «по дяволите» своите национални протоколи за безопасност и стриктно да следват изключително текущите указания на СЗО.

 

Какво общо има жегата? Това, че историята се повтаря. Вместо отчитане на температурата на ВЪЗДУХА на височина два метра от повърхността (както е редно), медиите започнаха да публикуват данни за температурата на почвата. Която, разбира се, е значително по-висока от температурата на въздуха. На това основание всички медии започнаха да разказват ужасни истории за катастрофална жега, която обхвана Европа.

 

Което е характерно – нито един метеоролог от длъжностните лица не излезе и не заяви, че всичко това е абсолютна глупост и нищо не означава. Напротив – нали отнякъде медиите получават тези «зловещи» данни. Очевидно, че точно от самите тези служби.

 

Просто казано – както медицинските служители активно допринесоха за геноцида на населението на планетата чрез внезапна амнезия по отношение на нормите и правилата, така сега и служителите на климата се подготвят за същото.

 

Климатът у нас се ръководи от Световната метеорологична организация WMO – тази абревиатура си струва да се запомни, тъй като именно тя се готви да замени СЗО по въпросите на СВЕТОВНИЯ ТЕРОР.

 

Световният бюрократичен Голем (митично антропоморфно същество в еврейската митология) оживя. Служейки на кукловодите, той всеки път ще набира своя ресурс, подхвърляйки населението на планетата от една катастрофална криза в друга, при което там, където изобщо не би трябвало да я има.

 

В крайна сметка всичко трябва да завърши с подписване на акт за капитулация – националните правителства ще бъдат принудени да сключат някакво споразумение и за климата, според което те ще предадат суверенитета си по въпросите на «климатичната сигурност» в ръцете на враждебна наднационална структура.

Автор: Тони Георгиев Карамфилов

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

CO2 Е ИЗМАМА. ИЗТРЕБВАТ НИ. ОТНЕМАТ НИ КИСЛОРОДА. БАРОКАМЕРИ ЛИ ЩЕ СИ КУПУВАМЕ? ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ!
CO2, ВЪГЛЕРОДНИЯТ ДВУОКИС Е ХРАНАТА НА РАСТЕНИЯТА.
Днешните нива на CO2 са 0.042ppm. При спад под 0.03ppm растенията умират. Защо някой би желал да понижи процентното съдържание на въглероден двуокис в атмосферата и така да убие растенията? Защото растенията са в началото на хранителната верига и ако те се редуцират ще бъдат редуцирани всички останали звена по веригата – животни и хора. Защото растенията охлаждат земята от слънчевите лъчи. Защото растенията произвеждат КИСЛОРОД, а човек без кислород издържа няколко минути.
Знаете ли какъв процент от въздуха е СО2 ? 0.04%! Няма и 1 процент! Какво ще намалят? Растенията съществуват само благодарение на СО2 ,оттам и животните, а оттам и ние!
СО2 е поредната ИЗМАМА!!
В$ичко “зелено“ € ИЗМАМА!!!

Пандемията“, която никога не я е имало приключи: гответе се за климатичен и дигитален тероризъм👇
Клип със скрита камера: CNN и новата пропаганда на Новия Световен ред – “Изменението на климата“
Вижте долното преведено видео на Project Veritas. То е заснето през юли 2022-ра година…

ВИДЕО

Ако сте изгледали видеото разберете кой и защо топи умишлено ледниците, – ето тук може да видите видео как го правят с «Direct Energy Weapon» (DEW) енергийно оръжие.

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Ето какво ще направят централните банки и правителствата при бъдещото налагане на цифровите валути

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Валутата на Новия световен ред «CBDC» Важното, което трябва да знаете

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

   

ПО ТЕМАТА

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Проектът SCoPEx: Бил Гейтс и Джордж Сорос ще затъмняват Слънцето, щели да борят измамата на ЦРУ “Глобално затопляне“ (ВИДЕО)

Доклад на NASA: Глобалното затопляне е измама! Митът за въглеродния диоксид (CO2) разбит!

2023 «Глобално затопляне»: 8 поредни години на глобално охлаждане! (NOAA)

Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори открито за Chemtrails, Румен Сорос най-нагло лъже и мълчи като пукел! (ВИДЕО)

Учен, носител на Нобелова награда: „Климатичните промени“ са измама за обезлюдяването на планетата“

Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята

Нечовеците рептилоират Земята (ГАЛЕРИЯ)

Излизане от ЕС, НАТО и СЗО веднага! Европейският парламент прие закон за унищожаване на хората 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани