„Който играе – печели/пичели….“

Най-лошата неграмотност е политическата

„Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не участва в политическите събития.
Той не знае, че цената на живота, цената на зърното, на рибата, на брашното, на наема, на обувките и на лекарствата зависят от политически решения.
Политически неграмотният е толкова глупав, че е способен да се пръсне от гордост заради факта, че мрази политиката.
Този глупак не осъзнава, че проституцията, изоставените деца, най-големите крадци, лошите политици и корумпираните лакеи на национални и мултинационални компании се раждат тъкмо поради неговото политическо невежество.“
• Бертолт Брехт

По темата – да гласуваме или да не гласуваме, предложението на Таня Тодорова👇

Предполагам българите, които не знаят крилатият израз на Христо Стоичков : „Който играе – печели/пичели, който не играе….“ са малцина. Ще стигнем до този израз по-нататък в тази статия, но първо предлагам да си поговорим за една компания, която вече не е на пазара, но която промени хода на историята в много държави – Cambridge Analytica.

Как се представят самите те в презентацията си – „ние сме агенция, която променя поведението“. Светият Граал на комуникацията е когато си способен да промениш поведението на индивида.

Нека разгледаме какво са направили в Тринидад и Тобаго. Там има две основни политически партии – една за афро-карибското население и една индианците. Cambridge Analytica са наети от партията на индианците и започват да изготвят стратегия, за да може те да победят на следващите избори. Решават да таргетират младите хора, които биха подкрепили партията на афроамериканците. Целта била да увеличат апатията. Разбира се това е трябвало да бъде „облечено“ и представено като нещо, което е далеч от политиката е не е свързано с нея. Разбира се целта е била да се накара хората да реагират по определен начин, да се почувстват приобщени към нещо по-голямо, модерно и готино. Кампанията, която Cambridge Analytica стартира се нарича – Join the gang (присъедини се към бандата) и направи нещо готино, нестандартно. “Do so” (направи така) е слогана на кампанията и приканва младите хора да не гласуват.

И те правят точно това. Не отиват да гласуват на изборите. Масово. Cambridge Analytica са били наясно, че афро-карибските млади хора няма да отидат да гласуват и точно това е била задачата, за която са ги наели. За разлика от тях децата на индианците, под зоркия поглед на родителите щели масово да гласуват. Резултатът е, че партията на индианците печели с малка преднина и тяхната лидерка заявява : “ Thanks God for the guidance that has brought us here tо this victory.” Явно за нея Cambridge Analytica и Господ са едно и също лице. Щеше да е доста по-правилно да каже : „Благодаря на Cambridge Analytica за кампанията, защото благодарение на тях спечелихме ние.“ , но това в свят изтъкан от лъжи, няма как да очакваме такова нещо. Цифрите са категорични. Разликата между гласувалите индианци и афро-карибски жители на Тринидад и Тобаго в групата от 18 до 35 години е 40%.

Сега да прелетим от Тринидад и Тобаго в България. Тук отново предстоят избори. Ние нямаме две партии, но условно можем да разделим гласуващите на две категории – симпатизиращи на сороспиите ( за протокола уточнявам какво е сороспия = соросоид + уруспия (лека жена на диалект) ) и всички останали нормални български граждани. Симпатизиращите на сороспиите са жертва на рsyops. А какво е „Psyops“ ще попитате? Това е психологическа операция. Това е термин, който военните използват, за да опишат какво вие правите във война, която официално не е война. Реално от старта на ПЛАНдемията ние сме в официална информационно-комуникационна война. Симпатизантите на сороспиите са като попивателни на всяка лъжа изречена от press-титутките. Отдавна загубили способността да мислят, а камо ли самостоятелно те могат само да повтарят послушно наративи, които им се пробутват в социалните мрежи и от ТЕЛЕвизора. Затова те не само масово ще отидат да гласуват, а ще влачат за косите си отрочетата, които имат право на глас, за да могат да подкрепят поредния сороспия. Аз лично бих забранила на всеки със синьо-жълт флаг на профила си във Фашистбук да се яви в ролята си на гласоподавател на български избори. Все пак тези хора са направили избор и той няма нищо общо с България, така, че бих им осигурила възможност да отидат да се сражават за Украйна, за да докажат на дела, че вярват на това, което им е внушено. Срещу тази подвластна на „рsyops“ психологическа операция трябва да се изправим ние – останалите нормални българи. И трябва да отидем до урните. Масово.

Преди да започнете да ме назидавате и да ми обяснявате, защо няма смисъл да гласуваме, колко е прогнила и корумпирана тази система и ако ние отидем да гласуваме, значи не сме наясно с нейната същност и я подкрепяме….нека кажа кратко – наясно съм! Аз съм последният човек на земята, който иска да запази тази античовешка система, която ни заробва и ни кара да избираме слуги на психопатите. Защо тогава ви призовавам да гласувате? Защото не сме изградили другата система – тази на човеците, намираме се в сегашната система и единствената ни възможност е да използваме нейните правила, за да вкараме бъгове в нея и така да я прецакаме. Ако в изборният кодекс имаше минимален праг на гласувалите, под който изборите не се признават за валидни със сигурност щях да ви призовавам да не гласувате. С настоящият Изборен кодекс дори три сороспии да гласуват, изборите ще бъдат зачетени.

Връщам се на Христо Стоичков и неговата знаменита фраза : „Който не играе не пИчели…“. Психопатите разчитат точно на това – на апатията и на призивите на осъзнатите полезни идиоти, които призовават нормалните хора да не гласуват. Тази категория „осъзнати полезни идиоти“ е продукт отново на системата. Това са хора, които са осъзнали, че тази система е античовешка, но в процеса на това осъзнаване са се превърнали в нарциси, а сегашната среда осигурява комфортно съществуване на нарцисите. Те се „хранят“ с внимание и обожание и ако им го отнемете хич няма да са щастливи. Затова на подсъзнателно ниво се опитват да запазят системата, която ги толерира и ви призовават да не гласувате, защото „те са се осъзнали и как може да си толкова глупав, че да вярваш, че като гласуваш ще промениш нещо“. Да. Когато масово НЕ гласуваме ще оставим избора в ръцете на сороспиите. Масовото гласуване може да обърка сериозно сметките им от друга страна. Дори и да не отидете да гласувате политиците няма да спрат да приемат закони, които касаят нашето ежедневно съществуване и стандарта ни на живот, нали така? В древна Гърция са наричали „идиотес“ тези, които не се интересували от политика, защото независимо от тяхното решение, политиката се интересувала от тях. Не бъди идиот, играй и спечели! Това е моят призив към всеки нормален българин. „Който играе, пИчели“, така, че нека масово гласуваме и объркаме сметките на сороспийските симпатизанти. Затова отидете да гласувате и изберете, която и да е партия – без сороспийските партии! Пропуснете ли да гласувате или изберете ли „не гласувам за никого“ правите услуга на сороспиите. В крайна сметка играта е забавление и не пречи да се позабавляваме със сороспиите, нали 😉

Хайде, ние „бедните“ колективно да издухаме сороспиите 😉

Източник: Таня Тодорова

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на