Кой е Ювал Ной Харари и защо е важно да следим какво казва (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Много добро видео са направили „Отвъд Оградата. Главен герой е Ювал Ной Харари, който не позволява на човека нито душа, нито свободна воля. Наистина си заслужава да го изгледате.

 Д-р Ювал Харари е главен съветник на Клаус Шваб – бащицата на “Голямото Зануляване“, Световния Икономически Форум и Академията за Световни Лидери (т.е. един от пастирите към новия световен ред).

Важно е да знаем кой е той и какво казва, защото той разкрива в прав текст това, което се прави и това, което предстои. Ако има още не чули и не разбрали (или не повярвали) – изпратете им това видео.

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ👇

Според Клаус Шваб, – Иисус Христос е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате душа! (ВИДЕО)

Д-р Ювал Харари от Световния икономически форум:  „Човекът вече е животно, подлежащо на хакване. Можем да хакваме хора. Вие вече нямате душа и със свободната ви воля е свършено“ (ВИДЕО-БГ СУБ)

Бил Гейтс патентова изключителните права за използване на човешкото тяло като локална безжична мрежа (ВИДЕО)

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b9-%d1%89%d0%b5-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d1%83%d0%bc%d0%b0-%d0%b2%d0%b8-%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%90-%d0%91%d0%93-%d0%a1/

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани