Конференция за извънземни във Ватикана – това се случи!

/

Имах много запитвания за тази конференция. Понеже преди няколко месеца написах публикация (виж тук) за нейното провеждане през февруари и март и обещах, че ще следя какво ще се случи, всъщност ми беше много трудно да открия подробна информация. Никой не беше казал, че тази конференция ще се проведе на “затворени врати”. Ето защо е сложно. И все пак открих публична информация и ще я споделя веднага с вас.

На 12 февруари 2020 г. в църквата „Света Анна от Ватикана“ се проведе конференция пред публика, пълна с йезуити (считани за учените на Църквата), относно възможни срещи с извънземни.

Презентаторите на конференцията предложиха подробности за най-известните инциденти с НЛО в историята, но без да потвърдят нещо ново, нито да уточнят какво общо има Ватикана с уфологията. Но информация от различни източници накара уфолозите и учените през последните години да заключат, че Ватикана е много наясно с подобни срещи с извънземни и присъствието на НЛО на нашата планета. И в това, което изглежда безпрецедентен ход, започвайки от 2 март тази година, Ватиканът най-накрая ще позволи на изследователи от различни страни да имат достъп до информация, свързана с понтификата на Пий XII (1939-1958 г.). С това те искат да сложат край на дългосрочен дебат за реалната им роля през епохата на „Холокоста“, въпреки че тези документи също така описват случаи, представляващи голям интерес за уфолозите. Както винаги, малко хора знаят, че папа Йоан XXIII е имал извънземна среща през лятото на 1961 г., две години преди смъртта си. Тази изненадваща среща е била разкрита години по-късно, през 80-те, от личния секретар на папата, покойният Лорис Франческо Каповила (Loris Francesco Capovilla).

Лорис Франческо Каповила

Всъщност за какво точно става въпрос. Лорис Каповила е бил свидетел на инцидента и го е пазил в тайна, следвайки желанието на папата, повече от две десетилетия, докато историята не е разкрита в британски вестник, разказана именно от Лорис. Ето какво се е случило.

Един следобед през юли 1961 г. в лятната резиденция в Кастелгандолфо, близо до Рим, папата и секретарят му се разхождали из градините на имота. Те забелязали ярка звезда около 22:00 часа през ноща. Предполагаемата звезда започнала да се спуска и след няколко минути разбират, че това е някакъв летящ кораб. Въпросният НЛО е имал кръгла форма, със сини и кехлибарени светлини. Яркостта на светлините е била толкова силна, че градината сякаш е била осветена от дневна светлина. Когато НЛО се е приближил достатъчно близо, той спрял и останал стабилен във въздуха. Под кораба се появил лъч жълта светлина. Светлината давала усещането на тръба от светлина, която спира на един-два метра от земята, без да се отразява. От тръбата от светлина се появил хуманоид. Пришълецът имал златисто бял ореол около себе си. Той е бил по-висок от средния човек и имал големи, заострени уши и бадемово черни очи. Съществото вдигнало ръка, за да поздрави папата и неговия секретар, но като си помислили, че са свидетели на божествено видение, коленичили и започнали да се молят. След няколко мига вдигнали глава, но извънземният все още бил на няколко метра от тях. Без да каже нищо, папа Йоан XXIII се изправил и тръгнал към извънземния. Лорис стоял мълчаливо на колене и наблюдавал как папата и извънземния говорят по между си. Няма информация за какво са говорили. От наличната информация знаем, че макар Лорис да чува гласа на папата, разговорът е бил телепатичен. Или папата е чувал глас в главата си, който езиково разбирал. След като общуват около 20 минути, извънземният се обърнал и си тръгнал. Корабът излетял в пълна тишина.

Тази история звучи налудничаво, но именно тя интересува най-вече италианските уфолози. Защото е документирана и се намира в архивите на Ватикана.

Не е тайна, че Ватикана разполага с един от най-големите исторически архиви в света с около 150 000 документа, така че уфолозите са много развълнувани от възможността да имат частичен достъп до тях. Но трябва да помним, че Ватиканът няма да разкрие важни тайни за феномена НЛО, поне в момента. Тъй като конференцията в основата си е коментирала идеята за “евангелизация на извънземните”. Нещо, което ще се приеме много сложно от вярващите католици и християни. Разбира се, нещата могат да се променят, ако учените от Обсерваторията на Ватикана, потвърдят странния произход на радиосигнал от космоса, който се повтаря през равни интервали на всеки 16 дни. Този месец ще бъдат допуснати определени лица до архивите на Ватикана. Но трябва да е ясно, че внимателното преглеждане на над 150 000 антични документа е дълъг процес и отговорите ще дойдат много по-късно. А конференцията не е свършила и се очакват още срещи през този месец. Ето и видео репортажи от събитието.

Петър Симеонов, Peshakoffstudio 

В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

Защо Ватикана крие истинската история на човечеството ? (ВИДЕО)

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха компания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (ВИДЕО)


Сензационно от папа Франциск: Адът не съществува, Адам и Ева също никога не са съществували

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани