Коронавируса | Статистически игри и манипулации: мъртвите са живи, болните – здрави, ако не са поставени в болнично легло

Дори по лъжливите официални данни вчерашният ден постави печален рекорд – нови 108 мъртви в Китай.
Иначе докладваните в СЗО данни гласят, че броят на новозаболелите спада – вече не са почти 3500 на ден, (статистиката от вчера), а само 2478.

Разбира са, че ще спада – днес в Швейцария от 2 часа следобед (местно време) започва специалният форум на СЗО. За да не се стигне до указание от СЗО за пълна изолация на огнището (в случая вече е цял Китай) в Пекин взеха решение да отворят предприятията, да пуснат метрото в градовете и да демонстрират по-оптимистична статистика.

Понеже официалната информация на властите в Пекин вече масово се критикува по света, както и от научния свят като ненадеждна и укриваща ситуацията, Националната китайска здравна комисия и Държавният комитет по хигиената и здравеопазването непрекъснато променят методиките, по които броят.
Някои скандални определения от тях вече започват да се промъкват до обществеността в Китай, независимо че властите преследват всяко лице, което си позволи да изнесе данни за истински случващото се в Поднебесната империя.

Например според методиката на статистиката тестваните положително за болестта (моя бел.: заразени и болни) лица се броят като здрави, ако не са поставени на … болнично легло!


Става дума за
(цитат от указанието)
„ако „инфектиран пациент без симптоми“ започне да показва клинични признаци, преразгледайте неговата категоризация на „клиничен случай.“


Т. е. реално ще си боледуващ или умрял в дома си или на улицата, но ще продължават да те водят здрав, ако не си превърнат в клиничен случай на легло в някоя болница!
Знаем, че болничните легла не достигат и продължават на пожар да се строят нови болници.

Скандалът е с четвъртото издание на държавния китайски „План за превенция и контрол“ на заболяването.
Документът е 57 страници и до два дни ще разполагам с пълния му превод.
Затова все още не ми е ясно защо не се водят като заболели лицата, които са по леглата в стадиони, спортни зали, изложбени центрове, училища, МОЛ-ове и т.н.

За новото му поредно, пето издание засега няма изтекла информация какво се заповядва, нарежда и указва.

Независимо че индустрията трябва да започне работа, за разлика от китайските повечето чуждестранни компании продължават „ваканцията“, а милиони китайци предпочитат да останат по домовете си въпреки риска от уволнение.

Григор Лилов

 

Свързани публикации:

 

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

 

Шокиращи данни за Китай (ЦЕНЗУРА)

 

Актуално: Короначумата – Какво става по света и у нас ?

 

Короначумата – Лоши новини! На българското правителство горещо препоръчвам да проведе още сега учения на гражданската защита по овладяване на болестно огнище

 

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

 


Интерактивна карта показваща заразата в реално време: Онлайн


 

Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times