Короначумата – В Европа

Затворени са всички училища, обществени центрове, всички магазини, вкл. и тези за хранителни стоки.
50 000 жители на три града са помолени да останат по домовете си засега. Същата молба е отправена до жителите на селата около тези градове. Всъщност не е молба, а разпореждане – Наредба 10 на правителството.
Започнала е дезинфекция.
Отчетена е и първата смърт.
Не става дума за Китай.
Италия е!

– Предприехме всички мерки и сме готови за нови, ако е необходимо! – заяви премиерът Джузепе Конте в края на извънредното заседание на Гражданската защита, на което присъства и министърът на здравеопазването. – В момента сме поставили под карантина всички хора, които влязоха в контакт със сертифицираните положителни случаи.

В момента новите случаи засягат 16 италианци, които са дали положителна проба за короначумата в Ломбардия и един във Венето , докато осемнадесетият почина в болницата в Шиавония, където беше хоспитализиран. (бел. от последните минути – вече станаха 19 новозаразени) С тях общият брой на случаите в Италия достигна 31.
Тези, които са имали пряк контакт с тях чакат да узнаят резултатите от тестовете, а над 50 хиляди граждани в 10 общини са в карантина и пълна изолация по домовете си.

Установен е първопричинителят – бизнесмен. Проблемът е, че той е имал стотици и стотици контакти.
Предполага се, че е заразен от негов познат, завърнал се от Китай. На 7 февруари този наскоро пътувал се е оплакал от леки грипни симптоми, но не е бил приет в болница. Сега на теста показва отрицателни резултати, което означава, че или не е носителят на заразата или че е преминал леко болестта – грипоподобно и затова тестът не открива следи от короначумата.
Хм, замислих се – например по данни на немските здравни служби в Германия в момента се вихри грипна епидемия от нов щам, засегнати са над 100 000 души, над 13 000 са приети за лечение в болница, починали са над 100.

Друга лоша новина е за инкубационния период.
70-годишен мъж в китайската провинция Хубей е заразен с короначума, но не е проявил симптоми до 27 дни по-късно, съобщи днес местната власт според информация на Ройтерс. (този е третият такъв случай, обявен официално, предишните ги обявиха преди няколко дни с 21 и 24 дни инкубационен период)

Това означава, че периодът на инкубация може да бъде много по-дълъг от предполагаемите 14 дни. (напомням, че преди двадесетина дни в поста ми за предпазните мерки ви посъветвах да избягвате контакти поне 30 дни с хора, завърнали се от Далечния Изток)
По-дълъг инкубационен период може да усложни усилията за ограничаване на разпространението на епидемията, която досега е убила над 2000 души и се е разпространила извън Китай, посочва Ройтерс.

Мъжът, идентифициран само с фамилното си име Джианг, на 24 януари закара колата си обратно в Шенонгджия, в северозападен Хубей, от източния Ечжоу, където имаше тесен контакт със сестра си, която беше заразена, според правителствения сайт на Хубей, епицентърът на епидемията.

Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Адханом Гебрейес заяви, че все още има шанс да се овладее епидемията, „но прозорецът на възможностите се стеснява“.

 Григор Лилов

Бел.ред. Официални данни, взети мерки и мащабирането. Лъже се съвсем на ангро, но хората не се замислят за съпоставките:

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

 

Професор от Хонг Конг бие тревога: Ако не се овладее, “коронавирус“ът може да зарази 60% от световното население, причинявайки смъртта на десетки милиони

Короначумата експлодира в Китай, наистина се развихри! Светът не е същият, но малко хора го разбират…

Шокиращи данни за Китай (ЦЕНЗУРА)

Правителството на САЩ преобразува 11 свои военни бази в Америка в “карантинни центрове“ заради коронавируса

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

Да, коронавирусът е БИООРЪЖИЕ с генна последователност, която е възможна само ако е генетично модифицирана в лаборатория

Короначумата – Лоши новини! На българското правителство горещо препоръчвам да проведе още сега учения на гражданската защита по овладяване на болестно огнище

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

Нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

Интерактивна карта показваща заразата в реално време: Онлайн

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times