Короначумата – Лоши новини! На българското правителство горещо препоръчвам да проведе още сега учения на гражданската защита по овладяване на болестно огнище

Утре започва форумът на СЗО

Както ви информирах преди седмица, утре и други ден световните научна и медицинска общност ще заседава на специален двудневен форум, свикан от Световната здравна организация във връзка с коронапандемията.

Днес Русия официално съобщи, че е гарантирала над 20 000 души, от които над 6 000 са граждани на Китай. По моя информация броят на карантираните явно и неявно по света (извън Китай) надхвърли 160 000 души, а за Европа числото гони 28 000-те хиляди. На китайските данни никой не вярва, дори и на онези 187 518 души, поставени под „медицинско наблюдение”, за които ви съобщих вчера. (за днес няма данни)

Във връзка с тази пандемия преди половин месец, на 25 януари започнах редовни публикации за коронавируса, който аз назовавам неслучайно короначума. Не съм се отметнал от твърдението си, че това е произведен изкуствено коронавирус, пренасящ фрагменти от генно модифицирана белодробна чума, който случайно е изпуснат от Националния китайски център по вирусология и бактериология и генни разработки в гр. Ухан.

Понеже напоследък такава информация за изкуствен характер и биологично оръжие се промъкна в световните медии (Вашингтон пост, Шпигел и др.) китайските дипломати в редица държави (САЩ, Германия, Русия и др.) яростно отрекоха „внушенията” за такива разработки и за нещо, изпуснато на свобода по невнимание или нелепа случайност.

Преглътнах подигравките, когато започнах с постовете си. И сега ще ги преглътна във връзка с поредния научен доклад, за който сигурно вече знаете.

Това изследване излезе вчера, в неделя.
Сред авторите му е и д-р Джон Наншанг, който откри коронавируса на смъртоносния ТОРС от епидемията през 2003 г. и е назначен за водещ съветник в управлението на настоящата коронавирусна криза.

Изследвани са 1095 пациента в 522 болници в 31 провинции на Китай.


Най-същественото – инкубационният период вместо сегашните средно 5-6 дни, до максимум 14 дни всъщност може
ДА ОБХВАЩА ПЕРИОД ОТ 24 ДНИ! 


Пак се връщам към списъка от съвети, които дадох в един от ранните ми постове на тази тема:

О б щ и п р е в а н т и в н и м е р к и

„2. Не контактувайте с пристигнал от Китай. Внимание: НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ, ДОРИ И ДА Е ИЗМИНАЛ ЕДИН МЕСЕЦ ВРЕМЕ от пристигането му!”

Ще добавя – избягвайте контакти и с хора, идващи от Африка.
Както вече съм написал, опасявам се, че от горещия континент може да тръгне втора, по-ужасяваща вълна на епидемията.
Вчера и днес за подобна опасност предупредиха редица медици и епидемиолози, утре и други ден този аспект ще се обсъжда на конференцията на СЗО. .

С риск да досадя, ще се самоповторя с написаното по-рано: откажете се от всякакви екскурзии у нас и в чужбина, спрете да посещавате масови прояви (кина, театри и др.), места за забавления и спорт – ресторанти, дискотеки, фитнеси, басейни… Вижте и др. съвети, които съм дал.
Не се подсмихвайте – рано или късно и за това ще ви посъветват. Но лично за вас може да се окаже твърде късно.

На българското правителство горещо препоръчвам да проведе още сега учения на гражданската защита по овладяване на болестно огнище в някой район на голям град. И да подготви наръчник с инструкции и мерки, които трябва да се прилагат в такъв случай.
Нека най-сетне да направи онова, за което се готвят, без особено да се шуми, властите на редица развити държави.

Затова на управниците ни предоставям снимка с празните, дай боже да останат такива и в бъдеще подготвени болнични легла.
Не е от Китай, както си мислите!
От спортна зала е в Германия!
Не разбрахте ли, г-да и дами управляващи и разни ченгета – имате по-важна задача от онази да тормозите и притискате непрекъснато мен и близките ми. Все пак става дума и за вашите кожи!

След приключване на форума на СЗО веднага ще информирам за резултатите му.

Моята хипотеза е, че началото на китайската драма е била някъде в първите дни на октомври.
Около 15 ноември властите в Пекин са знаели истината за нея и опасностите, но са ги подценили заради идеологията. Към края на декември вече са били истински уплашени, преценили са, че започва теч на информация и затова са информирали най-сетне СЗО, макар и с половин уста.
И през януари са се видели в чудо.

Дано да бъркам!
Защото това означава, че учените все още не разбират и не проумяват истинските механизми на заболяването.
Означава, че много и много десетки милиони в Китай вече са заразени, а освен това и стотици хиляди, а може и милион по света.
Означава, че никой не знае и не може да прогнозира как, кога, къде и в какви мащаби може да се прояви болестта.
И дори не подозира какви непознати агенти във външната среда я провокират да започне да се развива в доскоро изглеждащи здрави хора и да предизвиква епидемия.

Григор Лилов

Свързани публикации:

Епидемията: На „началника” ли да разчитаме или властта ще запретне ръкави?

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

Още по темата:

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

 

Шокиращи данни за Китай (ЦЕНЗУРА)

 

Актуално: Короначумата – Какво става по света и у нас ?

 

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

 


Интерактивна карта показваща заразата в реално време: Онлайн


 

Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а