Коя Америка познавате ?

 

“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството – тоест безнравствеността. 
Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:  ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ!“.
Алън Дълес 5-ят директор на ЦРУ (1953-1951) и ръководител на американските тайни служби в Европа по време на ВСВ

“Предупреждавам европейците да не вярват, че в рамките на Новия световен ред, САЩ ще имат някакви скрупули да предприемат интервенция и в Европа, ако интересите ни са застрашени, и то с всички средства, включително ядрено оръжие. Като цяло САЩ ще се стремят да не променят мизерията в повечето държави с корумпиран и отвратителен режим. Аз лично смятам, че Америка би извършила интервенция и в Западна Европа, дори и днес на някои хора това да им се струва абсурдно. САЩ не биха търпели дълго европейска ядрена и икономическа сила“.
Уесли Кларк, бивш главнокомандващ на войските на НАТО, 1991 г.

“Ние изразходвахме над 30 милиарда долара и 27 години, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив“.
Джеймс Бейкър, Държавният секретар на САЩ пред американския конгрес, 1992 г.

„Никой няма да влезе в Новия Световен Ред, освен ако той или тя се закълнат да се покланят на Луцифер. Никой няма да влезе в Новата Ера, освен ако не се инициира в луциферианството“.
Дейвид Спанглер, директор на Планетарната инициатива, Организацията на обединените нации.

“Ние можем да използваме нашите растящи познания, за да поробим хората по начин, по който не е мечтано дори никога – да ги обезличаваме, да ги контролираме по-внимателно подбран начин, така че те може би никога няма да бъдат наясно с тяхната загуба на личността“.
Д-р Карл Р. Роджърс, бивш президент на Американската психологическа асоциация.

“За да се осъществи световно управление, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм, лоялността им към семейните традиции, националният патриотизъм и религиозните догми.“
– Изказване на Брок Чизълм, директор на “Световната здравна организация“ (към ООН) 6R o b e r t s o n , P. Op. cit., p. 7.

„Сегашният прозорец от възможности, по време на който миролюбивият и взаимнозависим световен ред може да бъде изграден, няма да бъде отворен твърде дълго. Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от, което се нуждаем сега е криза, и народите ще приемат Новият Световен Ред“.
Дейвид Рокфелер 23 Септември 1993 г.

“Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред“.
Дейвид Рокфелер през 1994 г.

„Целта на Рокфелерови и техните съюзници е да създадат единно световно правителство комбинирайки суперкапитализма и Комунизма под един и същ покрив, и под техен контрол.. Дали имам предвид конспирация?! Да. Аз съм убеден, че има такъв заговор, международен по обхват, планиран преди поколения и невероятно зъл в своята цел“.
Конгресмен Лари П. МакДоналд, 1976, убит в полет 747 на Корейските Авиолинии, който самолет беше свален от Съветите

„Истинската заплаха за нашата република е невидимото правителство, което като гигантски октопод простира своите пипала над градове, щати и цялата нация. Както октопода от реалния живот, то работи под изкусно създадено прикритие… На върха на този октопод са Рокфелерови и интересите на Стандарт ойл и малка група от влиятелни банкови къщи обикновено наричани международни банкери. Тесният кръг на влиятелните международни банкери фактически управлява правителството на Съединените Щати, за своите собствени егоистични цели. Те практически контролират двете политически партии“.
Кметът на Ню Йорк Сити, Джон Хилън, 1922г.

„Извън тези проблемни времена. Обективен ? Нов световен ред ? Може ли да се появи ? Днес новият свят прави усилие да се роди, свят твърде различен от този, който познаваме в момента. Заложено е повече от една малка държава, това е голяма идея – нов световен ред“.
Джордж Хърбърт Уокър Буш: 11 септември 1990 г.

„Новият Световен Ред не може да се случи без участието на САЩ, ние сме най-значимият единичен компонент. Да, ще има Нов Световен Ред, и той ще принуди Съединените Щати да променят своите схващания“.
Хенри Кисинджър, 19 април 1994 г.

„Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато Световното Правителство, насила или чрез съгласие“.
Изявление,  направено пред американския Сенат на 7 февруари 1950 от Джеймс Поул Варбург

„Тристранната комисия, възнамерява да бъде проводник на международна консолидация на търговските и банкови интереси, чрез завземането на контрола над политическото правителство на Съединените Щати. Тристранната комисия представлява ловко, координирано усилие за контрол и консолидация на четири центъра на власт, политическа, парична, интелектуална и духовна. Това, което Тристранната комисия възнамерява да създаде, е световна икономическа власт превъзхождаща политическите правителства, които също са въвлечени. Като управители и създатели на системата, те ще управляват бъдещето“.
Американският Сенатор, Бари Гоудуотър в неговата книга от 1964 г. „Без Извинение“

„До края на това десетилетие ние ще живеем под първото Единно Световно Правителство, което някога е съществувало в обществото на нациите… правителство с абсолютна власт да решава основните въпроси на оцеляването. Единното Световно правителство е неизбежно“.
Карол Йозеф Войтила, Папа Йоан Павел II (18 май 1920 – 2 април 2005)

 

 

 

Който се съмнява в достоверността на цитата да погледне ТУК. Збигнев Бжежински беше съветник и член на центъра за стратегически и международни проучвания в САЩ, председател на Трилатералната комисия, основател, на която беше Давид Рокфелер.

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от