Кражбата провокира вашата бедност

Кражбата, подсъзнанието и кармата

Когато финансите са получени по нечестен път, мозъкът се стреми колкото може по-бързо да се освободи от тях. Крадецът плаща многократно цената на откраднатото, той губи успеха, здравето, семейното си щастие и нереализирани печалби. Крадецът получава внезапни травми на празно място или по глупав начин губи пари. Тук е мястото да споменем за поговорката за парите: откъдето дошли – там и отишли.

Крадецът плаща сто пъти повече за онова, което е откраднал, вместо да го купи. Той губи успеха, здравето, семейното си щастие, незаработената печалба.

Който краде огромни държавни средства, го чакат сериозни физически мъчения и ограничения във физическото тяло в бъдеще, сериозни хронични заболявания, беди, нещастия, гибел.

Кражба е не само отнемането на предмети, но и трупането на капитал по нечестен път, например чрез финансови пирамиди, чрез държавни поръчки и евросредства, ограбване на държавната хазна; официално това се нарича присвояване в особено големи размери.

Крадецът трябва да осъзнае, че за самия него е неизгодно да краде. Така е устроено човешкото подсъзнание: актът на кражбата се възприема като признаване на собствената си неспособност да купиш онова, което си откраднал. Мозъкът на крадеца си казва: аз съм беден, не мога да купя този предмет, затова ще го открадна и никой няма да забележи.

След като е извършена кражбата, се включват два паралелни механизма – енергиен и психологически. Първо, неплатеното, но откраднато, не се цени и се оказва абсолютно безполезно. Второ, подсъзнанието е настроено на етично поведение, затова извършената кражба няма да бъде възприета позитивно, а мозъкът ще постави знак за равенство между взетото решение за кражба и лошия човек. Аз крада, следователно съм лоша личност, аз съм беден, не съм способен да спечеля и да купя този предмет, постъпвам некрасиво към онези, които ограбвам.

Крадецът изпитва подсъзнателно чувство за вина и това чувство като язва го разяжда отвътре и му причинява страдания всеки ден. Включва се и механизмът за автоагресия, самонаказване за лошото поведение. Крадецът получава внезапни травми на празно място или по глупав начин губи пари. Тук е мястото да споменем за поговорката за парите: откъдето дошли – там и отишли. Когато финансите са получени по нечестен път, мозъкът се стреми колкото може по-бързо да се освободи от тях.

Някои хора се питат: защо да плащам за курсове или книги, които те са безплатни в интернет. Това е инфантилна, егоцентрична, неосъзната позиция, която в крайна сметка, води тези хора до проблеми в живота.

Авторите на всяка програма, книга, курсове, филми за производството на продукта си са вложили усилия, време и пари; те справедливо очакват, че ако за някого тяхното творчество е било полезно, читателите, ползвателите, зрителите ще платят, ще изразят благодарност за полученото удоволствие или полза.

Нечестният непорядъчен човек не плаща, но специалисти твърдят, че загубите му ще бъдат стотици повече от онова, което е откраднал.

И тук няма нищо свръхестествено, а просто карма.

Как човек се програмира на бедност

Повечето хора, родени в постсоциалистическото пространство, са формирали мнението, че да икономисват е правилният и единствен метод да живеят, а ако им се отдаде възможност, ще откраднат.

Тези тънки моменти с икономисването трябва да се анализират. Защото то означава вашият мозък да получи информацията, че вие сте бедни, недостойни да имате онова, което желаете.

Вие достатъчно осъзнато предавате на своето подсъзнание мисълта, че нямате пари да си го купите.

Главната ви грешка е, че изпитвате удоволствие от това, че не сте похарчили пари за тази вещ. Вероятно ви харесва самият процес как добивате нещо без пари.

Но нямате причина да се радвате и гордеете.

Всяко присвояване на вещи, пари, нематериално имущество, които не ни принадлежат, се наказва с бедност.

В момента на кражбата човек извършва неправилна постъпка, която нарушава равновесието във Вселената и пряко или косвено влияе на чуждия живот, а това означава, че рано или късно тази несправедливост ще се върне в неговата собствена реалност.

Всеки човек има определена привързаност към онова, което владее, и тези привързаности са важна съставка в жизнената му дейност. Когато му отнемат нещо скъпо, той получава сериозен удар, изпитва потрес. Така кражбата по същество е съзнателно вредителство на чуждия живот.

Според закона за кармата крадецът в следващото си превъплъщение може да се роди в бедно семейство или упорито ще работи, но няма да получава очаквания резултат.

Кражбата не е само баналното отнемане на пари или имущество, но и плагиатството, трупането на капитал по нечестен път, мошеничеството.

Освен обикновена кражба, съществува и косвена кражба: например да вземеш стока на консигнация и да не я платиш на производителя в обещания срок. Или да платиш по-малко, отколкото цената на оказаната услуга.

И косвената кражба се отразява на психическото и душевното състояние на крадеца. За нея също има кармична разплата. Може би в следващия си живот крадецът ще изпадне в същата ситуация, но ще бъде в ролята на пострадалия.

Освен предмети, може да се крадат също време и енергия.

Енергия се краде, когато друг човек провокираме да изрази негативни емоции. Например когато го дразним, тревожим, караме го да плаче или тъгува, с една дума той да не се чувства комфортно. Такова поведение няма да мине безследно и задължително ще се върне при обидчика – отработвайки своята карма, той ще мине през подобна ситуация, когато някой друг ще предизвика у него негативни емоции.

Кражба е и трупането на капитал по нечестен път, например чрез финансови пирамиди, чрез държавни поръчки и евросредства, ограбване на държавната хазна; официално това се нарича присвояване на пари.

Например съществува следният случай – изчегъртват добрия асфалт и полагат нов, който се разпада буквално за една година и го залагат нарочно като брак, за да има официален повод да се започнат ремонти отново за милиони.

Същото се случва в автомобилното и други производства. Ако продуктите са качествени и се използват вечно, какво ще продават производителите след една година?

Според Закона за мирозданието всяко присвояване на чужда собственост – пари, предмети, обекти, ресурси или явления, които не са ваши, се връщат като бумеранг във вид на загуби при вас, чиято стойност е неколкократно по-големи от стойността на предмета, който сте откраднали.

При кражба се нарушава балансът във Вселената. Тя следи строго всеки човек и социална група. Всяка информация за жизнената дейност на живото същество автоматично се записва в душата на човека, в неговото биополе и се съхранява базата данни за всяка единица в Космоса.

Всички ваши действия се записват в два варианта – във вашето биополе – душа, и в архива на базата данни на Вселената. В нужния час и ден всичко много точно ще бъде изброено и ще се даде резултатът – вашият по-нататъшен събитиен поток в живота в съответствие с вашите действия вчера.

След това у някого връщането на дълговете ще стане много бързо, в този живот, при други – малко по-късно.

Крадецът от държавен мащаб може да бъде под контрола на големи егрегори – астрални полеви социуми. От някого ще вземат кармичния дълг чрез пари, от другиго ще вземат най-скъпия му човек – чрез здравето, загубата на бизнес, отношения; при трети ще изгори домът или всичко ще бъде отнесено от наводнение; някого ще ограбят или с мошенически метод ще отнемат и последните му пари, на някои децата и внуците ще лежат в затвора, на други ще станат наркомани, алкохолици, игромани, които ще разпилеят цялото имущество, а нерядко политик или държавен чиновник може да стане зависим заради постоянния страх да не бъде хванат.

Помнете: Вселената винаги отнема най-ценното у крадеца, в най-неподходящия момент в живота му, за да разбере, че да краде е крайно лошо за него!

Който краде огромни държавни средства, го чакат сериозни физически мъчения и ограничения във физическото тяло в бъдеще, сериозни хронични заболявания, беди, нещастия, гибел.

Днес негативната карма много бързо започва да се връща и отработва в този живот

Същността на бумеранга на кармата: ако сте предизвикали страдание у един човек чрез кражба, ще дойде време от същото да страдате и вие.

Издaтeлcтвo PACПEP

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times