Кралският астроном сър Мартин Рийс: „Извънземните са електронни същества“

Британският кралски астроном сър Мартин Рийс в интервю за The Conversation описа образа на извънземните, с които, вероятно, ще се сблъска човечеството.

Според учения, извънземните са разумна форма на органичен живот и изостават в развитието си от човека, или са роботи с високоразвит изкуствен интелект.

„Мисля, че ако открием извънземен разум, той няма да ни хареса. Това ще бъде някакъв вид електронно същество“, – каза астрономът.

Според Рийс, човечеството в момента е в етап на преход между тези две форми на разума и е вероятно да бъде изместено от роботи.

„С други думи, периодът от време, зает от органичния интелект – това е само тънка ивица между ранния живот и дългата ера на машините“, – казва Райс, добавяйки, че тази епоха може да продължи милиарди години.

В отговор на въпрос за неговите религиозни убеждения, кралският астроном заяви, че той смята себе си за „културен християнин.“

„Лично аз нямам религиозни убеждения. Но аз се описвам като културен християнин, в смисъл, че съм възпитаван в Англия и английската църква бе важна част от възпитанието ми. Ако бях роден в Иран, вероятно щях да посещавам джамия, „– казва ученият.

Британският физик и астроном Райс е бил президент на Лондонското кралско дружество. Ученият известен с изследванията си за реликтовото излъчване и квазарите. През лятото на 2016 г. той заяви, че съвременната научна картина на света може да е на ръба на революция. Райс свързва това със своята увереност, че теорията за множествеността на големите взривове е справедлива.

ПО ТЕМАТА

IT – милионерите имат договор с извънземните

 

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

 

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света

 

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

 

Бил Гейтс патентова изключителните права за използване на човешкото тяло като локална безжична мрежа (ВИДЕО)

 

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани