Краят е близо: Учени създадоха първият в света жив модулен робот (ЗЛОВЕЩО ВИДЕО)

/

Зловещо: Създаден е първият в света жив модулен робот  

Първият модулен прототип на човешкото тяло е разработен от Корнелис Власман. Авторът на проекта The Modular Body e нарекъл рожбата си Оскар. Власман на сайта на проекта посочва, че това е жив модулен робот, който е в състояние да диша и да се движи. Това е невероятно: ученият поставя устройство в модула, съответстващ на горната част на човешкия торс, и той започва да се движи. Модулът започва да диша, кръвта циркулира по съдовете. След това към горната част се присъединява долната, и движението продължава. Накрая се прикрепват към тялото и ръцете, прототипът ги разпознава и започва да пълзи по металната маса.

Видеото напълно разрушава идеята за невъзможното: Организъм – това е остаряла система

Власман твърди, че човешкото тяло е остаряло биологично устройство. Това е затворена система, която не се развива. Всеки ден милиони хора по целия свят се сблъскват с проблеми в работата на различни органи. Печатът на части от тялото от живи клетки, ще даде възможност за подмяна на „счупените модули“. Ученият смята да даде ново определение на самата концепция за човешкото тяло и да направи замяната на органите естествена и достъпна процедура. В независима лаборатория, той и колегите му са напечатали жив организъм от човешките клетки. Електронен мозък  управлява тази система, кара кръвта да циркулира по съдовете, изпраща импулси по нервите за да функционира  организма. Всеки модул може лесно да бъде отстранен и заменен с нов – работещ или по-съвършен.

Помислете за това: ако това наистина съществува, може да се отглеждат в лабораторията ново сърце, черен дроб, да се отстрани счупената ръка и да се замени с цяла, и т.н. В допълнение, възможно е да се добави допълнителна ръка, ако искате. Тялото може да се промени и да се адаптира към всякакви условия, и това е фантастика, която ще се превърне в реалност в близко бъдеще.

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

 

Последно от ВИДЕО

За учредяването на “Български алианс за достоен живот“ като юридически корпус за съпротива срещу беззаконието на заповеди и репресията на институциите • Как частната CЗO, която няма нищо общо със здравеопазване суспендира националните законодателства и човешките права • Каква е истинската цел на зеления сертификат • Защо разрешените за продажба препарати, не могат да се наричат вaкcини • Каква е позицията на БАДЖ относно тестването на децата, какво предстои да предприеме организацията в бъдеще и др. (ВИДЕО)

  Учредиха „Български алианс за достоен живот“ (ДЕКЛАРАЦИЯ) Д-р Виктор Костов: «Зеленият сертификат» е противоконституционен, дискриминационен,

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times