Кристин Андерсън говори при откриването на инициативата «Доверие и Свобода» в Европейския парламент (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Евродепутатът от Германия Кристин Андерсън  говори при откриването на инициативата «Доверие и Свобода» в Европейския парламент

“Уважаеми съграждани,
Има прекрасни новини от нашата борба срещу планираните договори на СЗО!
Преди няколко дни 7 смели граждани от 7 държави, с подкрепата на 5 евродепутати, стартираха Европейска Гражданска Инициатива (ECI), наречена „Доверие и свобода“.
По този начин гражданите на ЕС могат да принудят Европейската Комисия да се заеме с конкретен въпрос. Комисията трябва също така да направи публично изявление как да процедира с исканията на гражданската инициатива.
Освен това ще се проведе изслушване в Европейския Парламент, в което трябва да участва и Комисията. В края на процеса Комисията ще подготви правно становище и политическо становище в рамките на три месеца и ще реши дали може да бъде направено ново законодателно предложение и ще обоснове публично решението си.
Гледайте тук във видеото моята встъпителна реч на пресконференцията в Европейския Парламент и станете сами поддръжник на „Доверие и свобода“.
С уважение,
Ваша Кристин Андерсън, Депутат в ЕП “

 

ВИДЕО

Видеото е преведено благодарение на нашите будни приятели от „Отвъд Оградата

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Кристин Андерсън за 15 минутните градове (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

 

 

 

Новият световен ред идва през задната врата на Световната здравна организация👇

 

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани