Ледовете в Антарктида се топят. Гигантите излизат от анабиоза (ВИДЕО)

/

Преди повече от сто години едно много известно тайно общество открива  пещера,  скрита дълбоко под земята. Вътре в пещерата се намирали  няколко древни гиганти – живи,  в състояние на анабиоза … Ако си мислите, че знаете историята на тази Земя – вие дълбоко се заблуждавате…

Така казва Кори Гуд (Corey Goode), който около 20 години работи за правителството на САЩ и поради тази причина контактува с част от тайните му програми. През този период Кори Гуд става свидетел на множество необичайни събития, разговаря със стотици хора, които са доста информирани и посещава редица места, за съществуването на които дори не подозирате. Едно от тези тайнствени места е било скрити в скалите на пещера, където тайното общество открива гигантите. В момента тя повече от сто години е празна, но както казва Гуд той е виждал рисунки и чувал за машини за стазис (невъобразимо високотехнологични камери за забавяне на времето), построени в епохата на Древните Строители.

Към момента на изчезването си, цивилизацията на Древните Строители притежава психически и технологични възможности, които превъзхождат всичко, което хората могат да си представят. Стазисните камери, които забавят времето, илюстрират техните постижения. Според Гуд това е кристална технология, както прилича на кристалните черепи на инките и маите. Това означава, че те не са правени, а са отглеждани или са трансформирани от късчета от пространство. И за разлика от нашите филми за анабиоза, тези кристали не са консервирали или замразявали гигантите,  те са балони на времето, променящи в обема си неговото течение.

Всичко, което Гуд лично е видял в пещерата – това са необичайни рисунки и надписи, покриващи стените и пода на пещерата. Знаците напомнят вавилонския клинопис и санскрит, но са съвсем различни. Още на входа на пещерата има голям камък, покрит с други надписи. Те са на английски език. И това са имена. Едно от първите имена в списъка е на Ейбрахам Линкълн, 16-ят президент на САЩ.

(бел.ред. Съществува версия, че Никола Тесла се е научил да отваря   пространство-времеви портали, искал е, след като попадне в миналото,  да предотврати убийството на президента Ейбрахам Линкълн, виж Тук)


(бел.ред.1 „Подтисканата истина относно убийството на Ейбрахам Линкълн“ („The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln“, виж Тук)


(бел.ред2 Не само Джордж Вашингтон и Ейбрахам Линкълн твърдят, че са посещавани от извънземни, виж Тук)


Откъде  Кори Гуд знае толкова много за стазиса и технологиите на времето, ако той самият, освен  празна пещера, нищо друго не е видял? Гуд обяснява, че по време на работа си в Секретната космическа програма е имал достъп до  артефакти,  които той  нарича smart glass pads, които  описва приблизително така:

И което е още по-важното – Кори Гуд говори за гигантите. Според него, стазисните кристали най-вероятно не са построени от тях, а от още по-напреднала древна раса, чиито членове са били малко по-ниски от  гигантите. Гигантите в кристалните саркофази сякаш са „влезли със сила“ в тях. Никой, с който се е свързвал Гуд не е виждал тези гиганти и не знае къде се намират, но се знае, че такива камери има доста много по целия свят, особено в Антарктида.

И тези саркофази специални хора в продължение на много години непрекъснато търсят. Сега в нашата Слънчева система се случват сериозни вибрационни изменения, които ще накарат гигантите да се събудят. Доколкото може да се предположи, те се готвят за завръщането на тези най – Древни строители – тези, които са направили за гигантите стазисните машини.

Защо Джон Кери скри тайните на Антарктида за още 35 години ? (ВИДЕО)

Предишна Статия

Учените са изумени от внезапно появилата се мистериозна бариера около Земята

Следваща Статия

Строят първия супертелескоп в света (ВИДЕО)

Don`t copy text!