Личният адвокат на Тръмп за 100 милиарда долара мръсни пари: Рудолф Джулиани е готов с доклада си за украинската връзка и американската политика

За покровителите от Демократическата партия в САЩ – 70% от милиардите, за бившия украински президент Порошенко – останалите 30%

Бившият кмет на Ню Йорк и адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп Руди Джулиани съобщи на своя профил в Twitter, че ще публикува доказателства за огромната корупция на властта в Украйна, свързана пряко с най-висши лица от американските политически елити.

Както заявява Джулиани, Порошенко и неговите помощници са откраднали и изтеглили от страната повече от 100 милиарда долара!.

Според събраните от него доказателства и разпитаните свидетели, част от тези средства са отишли при членовете на Демократическата партия и по-конкретно – Джо Байдън (бивш вицепрезидент) и Хилъри Клинтън.

„70% отиват при покровителите в САЩ, а 30% остават за Порошенко и членовете на режима му“, е отбелязано в туитъри на Джулиани.

Той заявява, че ако честността на записаните на видео свидетели може и да се поставя под съмнение от някои, то силата на събраните писмени доказателства няма как да бъдат оборена!

Джулиани се ангажира в близките часове да вади и вади поредица от доказателства и доказателства за корупцията и украинската (бел. всъщност под прикритие руска) намеса в американските избори)

Както многократно съм отбелязвал в мои постове, вкл. и с факти, логиката на действията на Порошенко подсказваше, че той обслужва специални и огромни стратегически интереси на Русия, вкл. и на Запад.

Джулиани е много обигран юрист и се е доказал като борец срещу престъпността и то с резултати. Например в неговия мандат той превърна Ню-Йорк от един от най-опасните градове в света и първенец по убийства в един от най-безопасните в целите САЩ и в света.

 Григор Лилов

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница