Луди ли са?! Настина са пълни идиоти! Дявол да ви вземе!

ЛУДИ ЛИ СА???!!!

Бойко Борисов:
„Всички са се обединили около мнението, че ако се продават билети през стол (бел. стол като разстояние) и се дезинфекцира, то е възможно да се възобнови работата на кината и театрите. В училищата пък всеки първи час да започва с инструктаж за лична хигиена“.

?????!!!!!!?????
Тези специалисти, които са дали мнението си на Министерския съвет, са тотално неадекватни.
Защото когато аз, който не съм специалист като тях, предупреждавах какво ще се случи, те си дрънкаха, че това е един нормален грип.
Когато аз, дето не съм специалист, твърдях, че не е дошъл от прилепите (панголина, змиите и т.н.), те си го повтаряха като папагал (тези хипотези бяха опровергани напълно от научния свят).
Когато аз, неспециалистът, призовавах към защитни мерки и ги изброявах многократно, те призоваваха да се продължи животът постарому.
Освен „специалистите“, които са едни телевизионни звезди и нищо повече, както се вижда, имаме и напълно неадекватен премиер, щом им има доверие!

Те не видяха ли какво прави Китай, за да овладее криво-ляво епидемията и тя да не засегне не половината, а целия народ?!
Слепи ли са за онова, което прави Италия?!
Чули ли са екшънплана на англичаните, който след две седмици влиза напълно в действие: според него абсолютно всеки, който кихне или се закашля дори един път, ще бъде карантиран на първо време у дома си!

Г-н Борисов, световните лидери късогледо мислеха като вас за икономиката, че е много по-важна и затова не въведоха драконовски мерки навреме.
Сега вместо отделни отрасли да загубят, цялата световна икономика започна да се сгромолясва.
И вече няма лидер по света, който да продължава да дрънка тези глупости.

За съжаление се сбъдва предсказанието ми за спад на световния БВП от 8-10% според моя базов сценарий. Сигурно сме на др. планета, щом мислите, че това няма да помете родната икономика, толкова зависима от износа и вноса.
Дано не се стигне от базовия до песимистичния ми сценарий – борба за оцеляване на нации и народи, както заявих в онзи мой пост.

Аман!
Тази нация ще загине от некадърност, некомпетентност и подмазвачество.
Толкова ли не можете да намерите що-годе читави истински специалисти – вирусолози, медици, икономисти, спецове по логистиката, а в редица др. области (и те ще станат необходими), за да ви съветват в Министерския съвет?!

Най-сетне оживяха БСП и Корнелия Нинова. Правителството закъсняло – вярно! Закъсня и опозицията му – тя не забеляза въобще какво се случва, та затова по-добре да не чопли сламката и гредата в чуждото око – и нейното око е такова. Правителството всявало паника с приказките за война – невярно! Това наистина ще бъде война е горчивата истина. Трябвало да се подготви социално-икономически план за идващата криза – вярно. Има ли такъв разработен вариант опозицията, щом го иска – ами не!
Стига вече с тази пропаганда! След месец и половина-два битката ще е за оцеляване на нацията, не го ли разбрахте?

Светият Синод е решил да си проведе по предишния начин – с масов достъп и причестявания богослуженията за Великден. Защото, както обясни митрополит Гавриил, „заради вярата“ болестта не вирее в църквите. Призовавам държавата да забрани богослуженията за Великден. Щом го направиха с декрет в Италия, където католицизмът и вярата са толкова силни, то може да стане и у нас без крясъци за намеса в църковните дела. Понеже достатъчно вярващи ще отидат да се помолят въпреки опасността. И е ясно какво ще се случи после – хиляди нови заразени. Светият синод за разлика от Ватикана (който подкрепи спирането на литургиите) е непълно безотговорен, но държавата трябва да е отговорна за гражданите си – и невярващите, и вярващите.

От 13 март започва ремонтът на платното за София на 5 виадукта по автомагистрала „Тракия“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Целта е ремонтните дейности на петте виадукта по АМ „Тракия“ да завършат преди началото на активния туристически сезон – до 1 юли. Настина са пълни идиоти. ЗАЩОТО ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН НЯМА ДА ИМА – не само у нас, а и по света. Тогава пандемията ще е в разгара си. Защото само луди биха отишли на почивка или екскурзия понеже рискът от заразяване нараства неимоверно и маса граници ще бъдат затворени, а всеки, влизащ в дадена страна, ще е под карантина (нима мислете да не приложите това за България, а?) Дявол да ви вземе! Отложете всички такива пътни ремонти – те са струпвания на хора, евентуална концентрация на причинителя на болестта и негов разнос по цялата магистрала. Нима комисионът ви е по-скъп от здравето ви?

Григор Лилов

БЕЛ.РЕД.СВЕЩЕНА ТЪПОТА! ДАНС ЗАЩО СПИ?:

 

СЗО официално обяви COVID-19 за пандемия

 

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

 

Короночумата в реално време: Онлайн– цензурирана версия (х100)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

„Който играе – печели/пичели….“

Най-лошата неграмотност е политическата „Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не