Малоумен народец

Колажите с Билла и Каракачанов са виртуален и безвкусен тормоз. Пролетарски, импотентен бунт. Докато не се измисли по-творческо усилие за натиск по същество, Билла ще продължава да ви („ви“, защото се усетихме и спряхме да пазаруваме от тях) краде безобразно с такси, високи цени и кожодерски условия за българските производители, а Краси Каракачанов ще търпи тези минимални унижения заради комисионните, които само от един мандат ще го направят милиардер. Малоумен народец.

  • Явор Дачков

Последно от БЪЛГАРИЯ

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

  Отменя се изискването за писмено информирано съгласие за ваксиниране срещу COVID-19: https://coronavirus.bg/bg/news/2915   Дошъл някакъв

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times