Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

Natural News

Настоящият дебат за това дали ваксините причиняват аутизъм или не, вероятно ще приеме съвсем различен тон ако ключовата информация, която е предимно цензурирана за обществеността излезе напълно наяве. Скрити документи, които са били заключени за повече от две десетилетия показват, че MMR ваксината за морбили, паротит и рубеола причинява аутизъм и регулаторни органи, изпълнителни директори на лекарства и различни други са знаели за това от доста дълго време.

Искане от Свободата на информацията (FOIA), подадено във Великобритания, принуди Министерството на здравеопазването да освободи поверителни документи, очертаващи детайли за първоначалното одобрение на MMR ваксината през 1980 г. Тези документи разкриват, че GlaxoSmithKline (GSK), производителят на MMR ваксината Pluserix, са знаели, че е имало проблеми с ваксината, причиняващи висок процент на нежелани реакции при деца. Сред тях са енцефалит и други състояния, свързани с аутизъм.

Загрижени, че британското правителство задържа информация за опасности на MMR от обществеността, искането на FOIA е подадено в отговор на нарастващия брой ваксинирани деца, които получават болнави проблеми с червата, увреждане на мозъка и други симптоми, за които се е вярвало, че са свързани с MMR. Както се оказва, тези подозрения са вече утвърдени.

„Дали има компенсации на случаите, в които децата проявяват енцефалопатия или главно заболяване на мозъка“, признава Тина Четман, старши съветник на администратора на здравните ресурси и административни услуги на американското министерство на здравеопазването и човешките ресурси (HHS) в имейл за Шерил Аткинсон от CBS News. „Енцефалопатията може да бъде придружена от медицинска прогресия на множество симптоми, включително аутистично поведение, аутизъм, или припадъци.“

CDC, Педиатрията, правителството на САЩ и Merck признават, че MMR ваксината причинява аутизъм

Това освобождаване на документи е огромно, тъй като е известно, че енцефалопатията след ваксинация задейства аутистични симптоми, и нещо, което поверителните документи от Великобритания също признават. ГлаксоСмитКлайн (GSK), британското правителство и различни други играчи са държали тази информация в тайна, дори и след като смели хора, като д-р Андрю Уейкфийлд представи публично данни, свързващи ваксината MMR със здравни състояния, свързани с аутизъм.

Четейки между редовете, здравните власти в действителност, свързват MMR ваксината с аутизъм – но няма да го кажат директно. Рубеола, например, немски морбили компонент на MMR, е била известна, че е причина за аутизъм, още от 1960-те. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) са признали това публично, както и Националната имунизационна програма (сега Национален център за имунизации и респираторни заболявания). Дори и Merck & Co, основен производител на MMR ваксини, призна, че ваксините като цяло могат да причинят аутизъм.

„Рубеола (синдром на вродена рубеола) е една от малкото доказани причини за аутизъм“, заявява Уолтър A. Оренщайн, MD, бивш помощник главен хирург и директор на Националната имунизационна програма, в писмо от 2002 г. до Главния медицински директор на Великобритания.

„Вирусът Рубеола е една от малкото известни причини за аутизъм“, обяснява CDC на своята страница „Често задавани въпроси за MMR Ваксина & Аутизъм“, която след това беше отстранена от обществена гледна точка. Тя все още е на разположение в някои уеб архиви.

Д-р Джули Гербердинг, MD, MPH, настоящият президент на подразделението за ваксини на Merck, също е записана, признавайки, че хора с предразположение към митохондриална дисфункция могат да развият аутизъм след ваксинация. Минимум 20 процента от индуцираните от ваксина случаи на аутизъм са свързани с митохондриална дисфункция.

„Сега, всички ние знаем, че понякога ваксините могат да предизвикат треска при децата“, заявява д-р Гербердинг още през 2008 г. по време на сегмент от обаждане с д-р Санджай Гупта, озаглавено „Разнищване на Мистерията на Аутизма.“

„Така че, ако едно дете е имунизирано, има треска и други усложнения от ваксините и  ако сте предразположени към митохондриално разстройство, то със сигурност може да се предизвикат някои вреди. Някои от симптомите може да са симптоми, които имат характеристики на аутизма.“

Био Поглед

ПО ТЕМАТА

Проф. Люк Монтание: Ваксини причиняват аутизъм и внезапна детска смърт, в демократичните държави ваксините не трябва да са задължителни

 

Ваксините – Рак в инжекция

 

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма:

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница