МКС и два НЛО: По време на излизане на астронавтите на 1 септември 2016 г. (ВИДЕО)

/

На 1 септември 2016 г. по време на живо предаване при  излизане на двама астронавти от Международната космическа станция (МКС) в обектива на камерата GoPro, която е била в ръцете на единия от тях,  попадат два бързи НЛО

Астронавтът ги вижда и веднага отмества камерата, но след известно време същите тези два НЛО се появяват отново. След което астронавтът фиксира камерата на корпуса на станцията, като я насочва към Земята.

За това, че тези два обекта не са космически отломки, може да се съди по тяхната траектория. Първият път обектите се появяват едновременно и летят наблизо, а след това правят остър завой. Космическите отпадъци, както можете да си представите, това просто не го могат.

Те се появяват втори път в момента, когато астронавтът вече снима с камерата от ръце, първо виждаме единия обект, а след това и втория, но те вече не летят в синхрон. Но това са същите двата обекта и изглежда, че те наблюдават как астронавтите работят.

Заслужава да се отбележи, че най-вероятно същите два обекта са наблюдавали излизането на астронавти от МКС през август 2016 г.

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times