Можем да правим бензин от Коноп (ВИДЕО)

/

Хенри Форд създава кола изцяло направена от Коноп, която върви на биодизел от коноп! От растението Коноп | Канабис | Марихуана могат да се правят над 50,000 продукта жизненоважни за нашето ежедневие! Продукти, които днес са монополизирани… Можем да правим бензин от Коноп!? Хенри Форд (основателят на компания Форд) създава кола изцяло направена от Коноп, която върви на биодизел от коноп. 

 

МОЖЕМ ДА ПРАВИМ БЕНЗИН ОТ КОНОП!

Можем да правим бензин от Коноп!?Хенри Форд (основателят на компания Форд) създава кола изцяло направена от Коноп, която върви на биодизел от коноп. Свободата е незаконна: https://www.facebook.com/Nedkov.Alexander/videos/365001474077802/

Публикувахте от Александър Недков в Четвъртък, 29 декември 2016 г.

 

Бел.ред; коноп, канабис и марихуана са названия на едно и също растение! Мъжкият плод опрашва женското и то ражда семената…

 

Предишна Статия

Кой е извънземният, скрит от Леонардо да Винчи на картината “Йоан Кръстител“ ? Тайните  изображения и знаци на Леонардо да Винчи (ВИДЕО)

Следваща Статия

Да си върнем българското злато в България! (ВИДЕА)

Последно от ВИДЕО

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него и за анализ на трафика

IP адресът и потребителският ви агент се споделят с Google заедно с показатели за ефективността и сигурността, за да се гарантира качеството на услугата, да се генерират статистически данни за употребата и да се откриват злоупотреби и да се работи по тях.

Don`t copy text!