Един от най-влиятелните режисьори на ХХ век, Стенли Кубрик признава, че е фалшифицирал кацанията на Луната (ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

Един от най-влиятелните режисьори на ХХ век, Стенли Кубрик признава, че е фалшифицирал кацанията на Луната
(ФИЛМ)

 

Съмненията за реалното кацане на луната повдигат купища други въпроси, тъй като замесените извършители на заблудата все още не са разобличени и едва ли някога ще бъдат, още повече, че някои от тях не са между живите. В този документален филм са събрани и включени кадри от различни архивни материали от други документални филми като „Астронавтите са полудели“, подкаст на популярно в интернет предаване „Шапка от фолио“ с участието на известния подкастер в Америка Еди Браво, както и противоречивото последно интервю-изповед на Стенли Кубрик. Според официалната позиция на роднините след смъртта му е, че това не е Кубрик, но мистерията около него продължава.

Самото интервю е заснето като суров материал от малко известен на публиката режисьор Т. Патрик Мъри. От своя страна Стенли Кубрик винаги е избягвал даването на интервюта, но по това време се е срещнал с Мъри под предлог, че ще обсъдят последния в творчеството му „Широко затворени очи“. Фактът, че филмът привидно разкрива тайни общества, изглежда предполага, че смъртта му една седмица преди премиерата е много повече от обикновен инфаркт.

 

ВИДЕО

Превод: Niki Leaks

Стенли Кубрик: педофилите управляват света
Брад Пит: Елитни педофили управляват света

 

ПО ТЕМАТА

Бивш директор на NASA нарече «слабоумни» онези, които вярват в полетите на американците на Луната

WikiLeaks публикува видео с фалшифицираното от американците кацане на Луната (ВИДЕО)

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20 (ВИДЕО)

Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бивш служител на НАСА: Видяхме хора на Марс през 1979 г. (ВИДЕО)

Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: ”Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!” (ВИДЕО)

НАСА: Земята е плоска

Най-строго пазената тайна на НАСА (ВИДЕО)

Проектът „Синият Лъч“ на НАСА (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани