НАСА предава пряко среща с НЛО, чрез една от камерите на МКС (ВИДЕО)

/

|21.02.2020| НАСА предава пряко среща с НЛО, чрез една от камерите на МКС (Международна Космическа Станция). Уфологът Скот Уоринг е прихванал камерата на космическата агенция и пусна в своя канал YouTube ¨ET Data Base¨ 22 минутно видео от срещата с неидентифицирания летящ обект.

За сега от НАСА няма официално съобщение какво може да е това, но космическата агенция е потвърдила, че преди няколко дни една от камерите на МКС наистина е заснела странния обект. Скот Уоринг разяснява, че според него това е кораб на извънземни. Първоначално той не е обърнал внимание на обекта и е сметнал, че космическата станция е застигнала спътник или някаква изследователска капсула. Но Скот се е изненадал, когато обектът рязко е набрал скорост и е изчезнал извън полезрението на камерата. Преди това обаче е стоял пред нея 22 минути. Ако това е било капсула обаче, то тя е трябвало да намали скоростта и отиде на по-ниска орбита, разсъждава Уоринг. Но това не се е случило. Уфологът освен това е прихванал и глас на оператора от командния център на Земята, който се свързва с МКС. Гласът първоначално е бил много разтревожен, макар да се е опитвал да се придържа към правилата за подобни случаи, да не показва толкова много емоции.

Скот Уоринг допълва, че камерата на НАСА е увеличила визьора към обекта, а не го е направил той. Той казва още, че НАСА са били толкова объркани от обекта, колкото и той. И че те определено не са знаели какво да направят. През тези 22 минути на видеото обектът се движи заедно с МКС, чиято скорост е 78 км. в секунда. Операторите на камерата започват да говорят за подмяна на някакви батерии, което няма нищо общо с това НЛО. След време те се сещат да преместят камерата встрани, за да изглежда сякаш обектът е обикновен, но това не пречи да се види как НЛО се отдалечава с голяма скорост, сякаш извънземните са приключили с наблюдението си и си заминават. Уоринг не изключва вероятността това да е нова военна технология, но на теория, подобна скорост и маневреност е невъзможна за човешките възможности поне до днес. Видео записът е интересен и ако имате малко търпение бихте го изгледали в следващите 22 минути. Аз се постарах да обработя клипа с много по-добро качество, едно към едно. Те първа ще се правят анализи. Вижте го и вие!

ВИДЕО и кратък коментар от канала на Скот Уоринг:

Петър Симеонов, Peshakoffstudio

 

На Международната космическа станция работят заедно хора и извънземни (ВИДЕО)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница