Нацизмът е създаден от евреите, които за маскировка се нарекли „Арийци“

 

«Чистите“ арийци Адолф Алоизович Шикългрубер – Хитлер, и главният пропагандатор на фашизма Йозеф Паул Гьобелс, всъщност са евреи. В началото те разпалиха в света «антисемитската истерия», а след това устроиха на стотици хиляди свои съплеменници холокоста.

Така те подло решиха няколко задачи.

 1. Да овладеят нарастващите тогава в Германия и в целия свят антиеврейски настроения. Става дума точно за антиеврейски, а не за „антисемитски настроения“, защото в групата на семитите влизат повече от 10 народа; а германците тогава ненавиждат само евреите. Семитски народи са освен евреите, арабите, малтийците, потомците на древните представители на южната подгрупа южни семити в Южна Арабия – махри, шахри, жителите на остров Сокотра, асирийците, редица народности в Етиопия и др.
 2. Да яхнат 90-милионния германски народ на вълната на антиеврейските настроения, особено след икономическата криза през 30-те години на ХХ век, когато в Германия всеки втори възрастен се оказва безработен.
 3. Да възродят в ново качество „Свещената Римска империя на германската нация“, да създадат „Третия райх“, т.е. „третия Рим“, за сметка на политическото или силовото подчинение на повечето страни в Европа на Германия.Кумирът на Хитлер е императорът на Свещената Римска империя, синът на еврейката Юдит Боварска – Фридрих Барбароса – 1122-1290 г. На неговото име той нарича плана за нападението срещу Съветския съюз „Планът Барбароса“.
 4. Да организират, както някога Свещената Римска империя, под знамето на кръста, истински „кръстоносен поход“ срещу Рус, с цел да бъде покорена с усилията на обединена Европа.
 5. Да дискредитират древния арийски символ свастика – пречупения кръст, до невъзможност да бъде използвана след това в Русия и Европа като позитивен символ, зареден изначално с енергията на миротворчеството и благополучието.

Кои са арийците

Арийците, или хиперборейците, влизат в историята като народ-мисионер, основал античния Рим и научил древните гърци на науки и изкуство, за което говори древногръцкият историк Херодот.

Изброените задачи решава през Втората световна война Адолф Хитлер като лидер на нацистка Германия, когото наложиха на германците, а след това предоставиха и цяла Европа други много богати и влиятелни евреи.

От една страна, нацистите, които изпълняват заповедите на своето еврейско правителство, убиват стотици хиляди евреи.

От друга страна, евреите до ден-днешен получават от германците, родени след Втората световна война, компенсации за шест милиона избити евреи.

Съветската армия пленила следните войници, които всъщност са многонационалната армия на Хитлер:

 • Германци – 2 389 560
 • Унгарци – 513 769
 • Румънци – 187 370
 • Австрийци – 156 682
 • Чехи и словаци – 69 977
 • Поляци – 60 280
 • Италианци – 48 957
 • Французи – 23 136
 • Молдовци – 14 129
 • Евреи – 10 173
 • Холандци – 4 729
 • Белгийци – 2 010
 • Датчани – 457
 • Испанци – 452
 • Цигани – 383.

Хитлер, който се представя за «чист» ариец, всъщност по кръв е евреин.

Ето какво казва за него Владимир В. Жириновски, лидерът на ЛДПР в Русия, който до 1964 г. носи фамилията Ейделщайн – по баща той е евреин.

«Вие знаете, че вече са публикувани дневниците на семейство Ротшилд. Кой е Хитлер? Той е на 100% евреин, а не немец. Те, семейството Ротшилд, специално взели на въоръжение антисемитизма, разбирайки, че той се разпространява във всичките страни в света. И го възседнаха! Беше им изгодно да направят това! Нека да загиват германски евреи и още някои, но те сблъскаха две държави. Американците тогава открито казаха: „Ние ще даваме оръжие и пари и на германците, и на руснаците, и нека да се избиват помежду си колкото може повече!“»

Арийската свастика

Арийската свастика става официална емблема на Хитлеровата партия НСДАП – Национал-социалистическата германска работническа партия, през 1923 г. От септември 1935 г. тя се превръща в главната държавна емблема на Хитлерова Германия, като се включва в нейния герб и знаме, влиза и в състава на емблемата на вермахта – орел, който държи в ноктите си венец със свастиката.

Арийската свастика е широко разпространена в Русия; тя присъства в традиционните старинни руски дрехи, като символ на благополучието.

Има я на личния автомобил на Николай II и в личния дневник на съпругата му Александра Фьодоровна. През 1916 г. в Руската империя е планирана парична реформа и били изработени нови клишета за руски банкноти със свастики. Но те не били произведени заради двете революции.

Превод: идателство PACПEP

 

Кой и защо измисли Арийската раса и как се възползваха от нея Иран и Нацистка германия

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times