Наша циганка е на крачка от финала на „Мис Италия” (ГАЛЕРИЯ)

Не само българките, но и цигaнкитe ни са най-красиви на света👇

ВИДЕО

 

23-годишната циганка с български произход Зари Маструцо е само на крачка от големия финал на конкурса „Мис Италия”

 Историята ѝ започва в Белоградчик, откъдето е родом. Маструцо, чието истинско име е Захаринка Борисова, е изоставена от родителите си, но няколко години по-късно е осиновена от италианско семейство.

Тя споделя, че в началото е била подигравана заради външния си вид и по-тъмния цвят на кожата си. Днес Зари е представителка на район Калабрия и полуфиналистка в тазгодишното издание на „Мис Италия”.

 

 

Започнал като конкурс за най-хубава усмивка – с цел реклама на паста за зъби през 1939-а, днес подиума на „Мис Италия” е целта на всяко италианско момиче, което мечтае за кариера на модел или актриса. Професионалният път на самата София Лорен също започва там, като дори не печели конкурса.

„Майка ми е била на 16, а баща ми на 18. Родена съм преждевременно и тя ме е оставила в болница. Намерила ме е една медицинска сестра. Там са се погрижили за мен, а после са ме дали в дом за деца лишени от родителски грижи в Белоградчик“, разказва Зари.

„Израснах в дома, но с другите деца ходехме в обикновено училище, където постоянно ни се подиграваха, хвърляха ни храната, удряха ни. Когато растеш без родители обаче се научаваш да се защитаваш, да се биеш и си мислиш, че този начин на живот е нормален, защото не познаваш друг“, споделя още тя.

В България Зари се е връщала само веднъж, още като малка. Сега мечтае да го направи отново.

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Най – красивите циганки в света (ГАЛЕРИЯ)

Последно от БЪЛГАРИЯ