Нечовеците рептилоират Земята (ГАЛЕРИЯ)

 

Рептилиите си трансформират Земята докато човечеството приспано от “медии“, ГМО, флуор, Chemtrails, “ваксини“ и др. фактори спи дълбок непробуден сън

👆 Това е аерографен (реално, това се пръска и от самолети) под микроскоп. Казват, че е най-лекия материал в света. Тоест, хвърлят огромни количества, защото са с малък обем.

 

👆 Можете да ги видите залепени навсякъде. Средностатистическият овчикратунко вярва без отклонения, че това са паяжини, и толкова. Въпреки това, тези полимерни нишки са проучвани и вече се откриват също в кръвта ни. Дишаме ги, както съобщава Дейн Уигингтън, защото се разпръскват такива и подобни материали с десетки милиони тонове годишно. Токсични метали и графен, основно. Биологичния живот е унищожаван систематично. Според изследване, което е публикувано в The Lancet, няма чисто място в известния ни свят. Имайки предвид величините на всички атаки и целите им, спокойно може да се твърди, че не са водени от хора. Жалкото е, че са изпълнявани от „хора“ … страхливци и алчни глупаци, на които им са били промити мозъците чрез различните индустрии. Достигнахме до момент, в който се разобличиха почти всички схеми относно това как ни отглеждат като добитък по оборите (населените места). С едно щракване на палци нахлузват намордници на над 99% от населението. За година, би се възстановил климата и всичко, ако се спре.

 

👆 Полимерни нишки , нано-материал, който се сглобява за да създаде навсякъде мрежа. По този начин „онези“ имат визуална картина над всичко напръскано. Над всичко. Тези нишки са като вид антени, които отразяват визуално. В схемата влизат и военизираните „антени“, „сателити“, „метеорологични“ станции и др. Всичко се прави с цел да се унищожи живота на земята, която е затвора ни. Остава ни да продължаваме да бием камбанарията. Я чул някой, я разбрал, но важното е да има млади, на които да не им промият мозъците с „образователната“ и систематично унищожаваща интелекта индустрия, за създаване на поробени служители, които изповядват „науката“ по телевизора.

  • «Единното поле»

“Пандемията“, която никога не я е имало приключи: гответе се за климатичен и дигитален тероризъм👇

КЛИМАТИЧЕН КОВИД (+ВИДЕО)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Учен, носител на Нобелова награда: „Климатичните промени“ са измама за обезлюдяването на планетата“

Водещ геофизик обвинява глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята👇

Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята

«Замъгляването» документален филм за Chemtrails (ФИЛМ – БГ СУБ)

Излизане от ЕС, НАТО и СЗО веднага! Европейският парламент прие закон за унищожаване на хората 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

ИИ: Извънземни в човешка форма са сред нас на Земята

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани