Не Китай спасява Русия, а Русия спасява Китай: За обективната реалност и розовия сън на атлантиците! (ВИДЕО)

/

В настоящия момент Китай е по-зависим от Русия, отколкото обратното. Китай е икономически гигант, но военно е много по-слаб. А САЩ пренасят въпроса на бойното поле. По-рано от 10 години Китай няма да успее да постигне паритет. Т.е. в този период Китай може да бъде победен от САЩ. И Русия е необходима, за да го пази. Пренасянето на приоритетите към военните средства, спрямо икономиката, прави Китай уязвим. Това е причината те спешно да умножат военния си бюджет. Но ще им трябва време. Това време може да осигури единствено Русия – която вече е военен гигант и няма да позволи саморазправа с Китай…
Китай ще плати щедро за охраната, и не Русия е зависима от него, а той от нея…
Еретична теза, не само за западната пропаганда, но и за част от източната. Но това е обективната истина на реал политик…

 

Не Китай спасява Русия, а Русия спасява Китай

За обективната реалност и розовия сън на атлантиците

 

Отчаяните атлантици внушават, че Путин е отчаян и едва ли не се моли на Китай да го спаси. Всъщност, истината е точно обратната.
Китай се моли на Путин да го спаси. Съвсем очевидно е, че Западът се милитаризира и се опитва да спаси миналото си господство чрез война. Най-голямата не-западна военна сила е Русия. Ако тя бъде победена, останалите ще бъдат пометени за дни. Китай изобщо не е от мащаба на Русия. Той има едва 300 ядрени бойни глави. Да, може да ухапе, но при добра работа на американски ПВО-системи и сателити, може до САЩ да стигнат едва 30. Да, ще боли, но няма да унищожи САЩ.
Самите те имат тотално превъзходство във всякакви военни технологии. Единствено в жива сила отстъпват, но в съвременната война, тя не е решаваща.
Китай е наясно, че е икономически динозавър, опиращ се на денонощно трудолюбие на 1 милиард китайци. Да, те имат пари. Но нямат войска, нито оръжие. Китай може да бъде разбит дори само от тежко въоръжената армия на Тайван, и единствено ядрените оръжия го спасяват (от Тайван).
А от САЩ го спасяват 6000 ядрени глави на Русия, които все още не са покорени. Русия не би позволила брутална атака срещу Китай.
Но ако Русия катастрофира, тогава кой ще защити Китай? Той ще е като един замогнал се богаташ, който няма охрана. А западната атака срещу Русия е срещу единствения, който може да ги победи на бойното поле.

Т.е. не Китай спасява Русия, а Русия спасява Китай, и всички други, които обичат свободата, а не робството на корпорациите…

ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО👇

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани