„Ние ще разпалваме войните, с цел да…“ Пророчествата на американския масон Албърт Пайк за световните войни

По всичко личи, че това не са „пророчества“, а програма, ръководство за действие в ръцете на масоните, които дърпат задкулисно конците на събитията в целия свят; целта е да бъдат унищожени християнството, моралните и културните ценности и да се възцари властта на Луцифер…

Видният американски държавен деец и масон от 19 век Алберт Пайк предрекъл три войни през следващите векове. Първите две се сбъднаха с поразителна точност; за третата се предполага, че започна на 11 септември 2001 г. като война между християнския и мюсюлманския свят.

Пайк посочил, че първата световна война ще бъде провокирана да свали царската власт в Русия и да превърне тази държава в крепост на атеистичния комунизъм. С помощта на агентите на Илюминатите от Британската и Германската империя ще бъде разпалвана тази война. В края на войната комунизмът ще бъде построен и използван за унищожаването на други правителства и за отслабването на религиите.

Втората световна война според Пайк трябва да се разпалва, като се използват различията между фашистите и политическите ционисти. Тази война ще бъде предизвикана от факта, че нацизмът ще бъде разрушен и политическият ционизъм ще е достатъчно силен, за да създаде суверенна държава Израел в Палестина. По времето на Втората световна война Международният комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да балансира християнския свят, който след това ще бъде сдържан, докато не ни потрябва той за окончателен социален катаклизъм.

Третата световна война трябва да се разпалва, чрез възползване от различията, предизвикани от „агента“ на Илюминатите, между политическите ционисти и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да се води така, че мюсюлманският свят и политическият ционизъм взаимно да се унищожават. Другите народи, разделени по този въпрос, ще бъдат принудени да се борят до пълното физическо, морално духовно и физическо изтощение.

„Ние ще провокираме грозен социален катаклизъм, който в целия си ужас ясно ще демонстрира на народите ефекта на абсолютния атеизъм, произхода на диващината и най-кървавите сътресения…“

„Тогава навсякъде гражданите, задължени да се защитават от световното малцинство от революционери, ще унищожат онези разрушители на цивилизацията, и много, разочаровани от християнството, чиито деически духове от този момент ще бъдат без компас или направления, ще се стремят към идеала, но не знаейки къде да възвестят своето обожание, ще получат истинска светлина чрез вселенската проява на чистата доктрина на Луцифер, въведена накрая в общественото мнение. Това проявление ще бъде резултат от общото реакционно движение, което ще последва след унищожаването на християнството и атеизма, едновременно завоювано и унищожено…“

Алберт Пайк не е оставил писмен документ с пророчествата си. За тях знаем от писмо, което той писал до друг масон – Джузепе Мадзини през 1871 г. В него той подробно разказал за плановете на трите световни войни, които по неговите думи ще доведат до създаването на Единен Световен ред. Той видял трите световни войни във виденията си. Писмото на Пайк до Мадзини се намира в Британския музей, в библиотеката му. То било копирано от Уилям Кър, офицер от разузнаването на Кралския флот. Британската библиотека отрича съществуването на такова писмо.

Кър посочил, че научил за писмото на Пайк от кардинал Каро Родригес от Сантяго, който е автор на „Тайните на масонството“.

Дали е съществувало това писмо, останало ли е копието от него, направено от Кър. Никой историк не може да даде точен отговор на тези въпроси.

От друга страна, много специалисти твърдят, че масонската ложа не била създадена случайно. В този случай пророческото писмо на Пайк може да се окаже съществуващо, а казаното в него – да е предсказание и ръководство за действие в нашето недалечно печално бъдеще, когато ще рухнат християнството, моралните ценности и ще се възцари властта на Луцифер. От думите на Пайк става ясно, че войните и останалите предстоящи процеси ще бъдат контролирани и ръководени от масоните.

Има и по-оптимистични предсказания. Според древното ведическо пророчество, за което разказва Хари Кришна Дас – пазителят на индийския храм Джаганнатха в град Пури, в периода 2020-2025 г. на мястото на бившия Съветски съюз ще се сформира духовна империя, подобна на древната Тартария, където ще се въплъщават светлите души на миналата Ведическа цивилизация.

Алберт Пайк – 1809-1891 г., освен пророк е адвокат, генерал в армията на Конфедерацията, писател.

В началото той постъпил в независимия орден «Odd Fellows» в 1840 г. ; след десет години влязъл в ложата „Източна звезда“ №2 в Литъл Рок, Арганзас, до получаването от Алберт Макей на първите 29 градуса на Древния и приет шотландски устав, през март 1853 г. в Чарлстън, Южна Каролина. Пайк получил десет степени в Йоркския устав; след това бил избран във Върховния съвет на южната юрисдикция; през 1855-1861 г. бил избран за велик командор на този върховен съвет и останал на този пост до края на живота си.

Главният труд на Алберт Пайк е „Морал и догма на Древния и приет шотландски устав на масонството“.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

 

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена