Николай Бареков изригна! Не заслужаваме да изчезнем като народ заради алчността и простотията на управляващите

Основният проблем на крайно некомпетентните български здравни органи и щабове е липсата на всякаква стратегия към коронавирусната инвазия. Всички „доказано“ болни с тестове са от интензивните отделения в болниците. На практика чак на „прага на смъртта“ пациенти са диагностицирани. Това означава само едно – десетки или стотици хиляди българи, носители на коронавирус, болни или видимо здрави, обикалят сред нас и сеят заразата. И т.н. Щаб в парадни военни униформи така и не разбра как да издири носителите, преди да са развили крайните симптоми на пневмония. Това, че до тази вечер всички болни българи са хванати в интензивните отделения или са припаднали от проявите на епидемията в коридорите на лечебниците е много лоша вест. Това се случва в Столицата, вирусът е плъзнал отдавна по пазари, молове, кина, препълнени трамваи, автобуси, влакове и витошки… Властите са в невъзможност да контролират ситуацията и са проспали всички нейни прояви преди катастрофата. Очаквам главозамайващо голям брой колабиращо болни от коронавирус хора в следващите дни и пълна деморализация на органите пред връхлитащата народа ни катастрофа. Ето как некомпетентността и некадърността убива. Пазете се. Стойте си вкъщи. Помощ няма да дойде от държавата. Докторите са наясно какво се случва, но са отчаяни от безхаберието в системата. Здравеопазването на РБългария няма да ни опази този път. Видимо и стабилно цинично. Откраднатите милиарди от всичко ще си проличат с пълна сила зловещо. Сами сме. Държавата не подсигури навреме тестове за всички, облекла за лекарите, маски за тях и за пациентите, спирт за дезинфекция, а ще трябват милиони литри. Нищо не е налично с днешна дата, а катастрофата е тук. Личната хигиена би ни дала по-голям шанс, доброто ни лично здраве и липсата на огромни пробойни в него също. Бог да ни пази! Само той остана да бди над нас! Бог да пази народа на България! Има много грехове, но не заслужава да изчезне заради алчната си проста каста на властта.

Коронавируса у нас се разви по Сценарии от Ухан, но отпреди 3 месеца. Припаднали и умиращи жени и мъже пред болниците или направо на улицата. За жалост обаче като държава сме много по-зле от Китай. Никаква подготвеност и компетентност на властите, а имаха месеци да реагират и да са по-подготвени. Ситуацията ще ескалира още повече. Липса на превенция, дисциплина, липса на система за тестване на населението може да ни изяде главата. В Китай правеха по половин милион тестове на ден при 100 хиляди болни общо, тук правим по 50 бройки. Е, как да стане?! Китайците се спасиха с нечовешка дисциплина и с милиони тонове спирт, които буквално изляха по улиците и върху милиард и половина население. Тук говорим за липса на калцуни, маски, спирт няма никъде… предстои национална трагедия.

 Николай Бареков

Шокиращи данни за Китай (ЦЕНЗУРА)

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times