Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, mRNA (иРНК ) – “ваксини“те предизвикват рак“ (ОБНОВЕНА)

Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

TV France Soir публикува кратко ексклузивно интервю с лауреата на Нобелова награда – професор, д-р на медицинските науки Люк Монтание.

Откъс от интервюто

Водещият Ричард Бутри: От онова, което зная, без да съм експерт, на базата на онова, което съм чел, днес на пазара са представени различни типове ваксини. Има ваксина от типа мРНК, разработена от компанията „Модерна“. На същия принцип е създадена и ваксината Пфайзер. Вярвате ли в този тип ваксини?

Проф. Люк Монтание: Вижте, аз бих снижил ентусиазма около тази ваксина. Създаването на ваксини е дългосрочен проект, но хората, които работеха над тях, поискаха тази ваксина да се подаде веднага. Ако властта допусне това, ще е грешка, защото могат да се случат съвършено непредвидени последици.

Водещ: Какви последици?

Проф. Монтание: Например рак. Може да започнат да се размножават злокачествените клетки. Това е безразсъдна игра.

Водещ: Според вас тези хора са безразсъдни?

Проф. Монтание: Съвършено вярно!

Водещ: Защото не са проверили действието на ваксините, ефекта им?

Проф. Монтание: Мисля, че са извършено много експерименти върху животни. Но това е недостатъчно, за да се предвиди какво може да се случи с хората. Хората не бива да бъдат използвани като опитни зайчета, а още по-малко децата. Това е аморално. Хората не бива да умират от ваксини.

Водещ: Значи съществува висок риск от отравяне за днешното и бъдещите поколения с дългосрочни последици. Така ли е?

Проф. Монтание: В момента ние не знаем какво ще се случи вбъдеще. „Отравяне“ е много силно казано, но ние не знаем како ще се случи с поколенията – след едно, две, три, четири, пет, след ваксинирането. Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

Водещ: Според вас ваксината добро лечение ли е на ковид днес?

Проф. Монтание: Не, това е едно от решенията, но не е единственото. Имаме нескъпи методи на лечение и лекарства. Например азитромицин, хидроксихлорохин, различни билки, които се използват против малария и пр. Ние не сме без методики за лечение. Но трябва да приложим усилия и да изясним с какво си имаме работа. В момента и досега не знаем какво точно се е случило в лабораторията в Ухан и някои лаборатории в САЩ месеци, предшестващи епидемията.
Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

Водещ: И последен въпрос. Вие ще се ваксинирате ли?

Проф. Монтание: Не, разбира се, че не. Ваксиниран съм като дете и това е достатъчно.

Водещ: Срещу ковид-19?

Проф. Монтание: Не! Но щом при мен се проявят и най-малки симптоми на грип, вземам азцитромицин и понякога малко хидроксихлорохин.

  • Записано в телевизия France Soir TV.

Професор Люк Монтание е френски вирусолог, носител на Нобелова награда за медицина и физиология през 2008 г. Той е откривателят на ретровируса ХИВ, който предизвиква СПИН. Монтание е член на Френската академия на науките; работил в Съвета за медицински изследвания в Карлшалтън в Лондон и в Института по вирусология в Глазгоу. Той е бил директор на отделение по онкология в Института Пастьор в Париж, директор на Националния център за научни изследвания в Париш и професор в университет. Освен наградата „Ласкер“ – престижна американска награда на Фонда на Алберт и Мери Ласкер, той има много други награди като ордена на Почетния легион и много професионални награди в Швейцария, Канада и Япония.

 

ДОПЪЛНЕНИЕ

Доказаха, че вирусът SV40, открит във “ваксина“та срещу СОVID-19 на Pfizer причинява рак

„В допълнение към шиповия протеин (Как работи спайк протеина) и иРНК, тук работят и други фактори. СОVID инжекциите от Pfizer (и Moderna) съдържат промотори на SV40 и замърсяват ДНК.“

Източник: https://theleadingreport.com/2023/07/07/sv40-dna-found-in-pfizer-covid-shots-proven-to-cause-cancer

 

SV40 – Ужасът на полиомиелитната ваксина! Разследващият журналист Нил. З. Милър: “Те умъртвяват маймуни, изтръгват им бъбреците и след това отглеждат върху тях вируса на полиомиелита, след което го атенуират – отслабват…“

 

ПО ТЕМАТА

Рак в инжекция: Започват да бодат срещу ХИВ (СПИН) бебетата с РНК-«вaкcинa» в първите 24 часа след раждането

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

Нобелистът Люк Монтание на протест в Италия: Неваксинираните са спасението за човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пострадалите от «ваксини»те: Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

 

Светило в световната медицина, д-р Питър Маккълоу: mRNA (иРНК) „ваксини“те не само променят човешката ДНК, но генетичната модификация може да се предаде от родител на дете

 

Биооръжие с честота на ДНК свързва целевите лица с мрежата за контрол на съзнанието (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от